(VIDEO) APSOLUTNI HIT NA JUTJUBU! BELI DOBIO HIMNU: Do pobede ti nas vodi, Srbiju nam preporodi!
Foto: Aleksandar Jovnaović

Poklon od fanova

(VIDEO) APSOLUTNI HIT NA JUTJUBU! BELI DOBIO HIMNU: Do pobede ti nas vodi, Srbiju nam preporodi!

Politika -

Ljubiša Preletačević Beli ima možda armiju fanova koji svakog dana pokušavaju da pokažu koliko ga vole, poštuju i šta su sve spremni da urade.

Tako je nastao i novi Jutjub hit Novi "Beli samo jako" a radi se o pesmi koja je posvećena ovom pšredsedničkom kandidatu.

Beli samo jako

On je lep i on je snažanZa naš grad je jako važanSve od Šida pa do NišaNjegova je duga pišaBiće precednik Ljubiša!On je uvek tu kad trebaLjubiša je dar sa nebaHrabar, pošten, vitkog stasaZa njim šizi srpska masaNjega narod će da glasa.Beli ti si pravi vođaJači si od KarađorđaNa bilbordu tvoja slikaTi si ponos, ti si dikaBeloga za precednika!Do pobede ti nas vodiSrbiju nam preporodiProgram tvoj je ekspanzijaMoćna vojna industrijaI Srbija do Tokija!On je vredan, on je radanNarod neće biti gladanPrimaćemo 16 plataZidaćemo na tri sprataNikad neće biti rataBiće džabe sve u RodiI Mladenovac na vodiTebe ćemo da glasamo...Ne. (Šta, bre, ne?)Svi će glasati za tebeA sve druge ko ih jebeSvi će glasati za tebe.Beli ti si pravi vođaJači si od KarađorđaNa bilbordu tvoja slikaTi si ponos, ti si dikaBeloga za precednika!Do pobede ti nas vodiSrbiju nam preporodiProgram tvoj je ekspanzijaMoćna vojna industrijaI Srbija do Tokija!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POTPUNA FEJSBUK SENZACIJA: Preletačević napravio REKORD koji nikome nije pošao za rukom!

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track