Okršaj na Kuriru

(VIDEO) ZUKORLIĆ O DUELU SA LJAJIĆEM: Očekujem pobedu, ja ne bežim od susreta sa Rasimom!

Politika -

Muamer Zukorlić, uoči glasanja na Kuriru između njega i Rasima Ljajića, priznao je da večeras očekuje pobedu. Građani Srbije će se od 19 do 23 sata izjašnjavati kome više veruju - Ljajiću ili Zukorliću.

- Imam samopouzdanje jer se moj rad i politička retorika baziraju na iskrenosti i istini. Uveren sam da građani u Sandžaku i u ostalim delovima Srbije to prepoznaju. I to je moj adut. A iskrenost je najdeficitarnija roba trenutno kod nas.

Na drugoj strani imamo ponudu koja je sušta suprotnost iskrenosti. To je politika hipokrizije, nedoslednosti, računice, preletanja, nedostatka političke ideologije, identiteta... Politika koja se bazira na manipulaciji od danas do sutra, sa motivima pribavljanja lične ili političke koristi. Istina, ja sam u nezgodnom položaju zbog političke hajke koja se nedeljama protiv mene vodi, ali videćemo... Očekujem pobedu - komentariše Zukorlić.

On poziva Ljajića da zajedno prate glasanje u redakciji Kurira.- Ja nemam taj problem, ali on od mene beži... I mora da beži jer je karijeru napravio „braneći“ Srbiju od mene... Ali, evo, ja sam spreman da dođem kod vas u Kurir dok traje glasanje, ali pod uslovom da i on dođe - kaže Zukorlić.

Žestok rat između dvojice bošnjačkih lidera u Srbiji - Rasima Ljajića i Muamera Zukorlića nastavljen je i juče, a dvojica zavađenih političara pravi okršaj imaće večeras na portalu Kurira i našoj Fejsbuk stranici!Međutim, Ljajić nije pristao da zajedno sa Zukorlićem prati glasanje s novinarima Kurira.Do duela je došlo, podsetimo, posle Zukorlićevih optužbi da je Rasim Ljajić pokrao Kurirove izbore hiljadama lažnih Fejsbuk stranica, što je objavio Sandžak pres. On tvrdi da kad bi se njih dvojica našli u klinču na Kurirovom izboru da bi ga "samleo" za dva sata.

- To je informacija od ljudi koja je bliska Rasimu Ljajiću, i tog njegovog štaba koji predvodi famozni Kasim Zoranić, koji su zaduženi za sve falsifikate i podmetačine, i oni su zapravo dojavili meni, Sandžak presu i kome sve već, da su napravili te lažne profile. Mi koji se poznajemo vrlo dobro znamo ko se čime ovde bavi, tako da je za mene to uobičajeno za tu grupaciju - rekao je Zukorlić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track