VRAĆA SE U ZANATLIJE: Bata Gašić ode u brice!

Ministar bi da osigura budućnost

VRAĆA SE U ZANATLIJE: Bata Gašić ode u brice!

Politika -
Sin Bratislava Gašića Milan pohvalio se na društvenim mrežama da su otvorili frizerski i kozmetički salon i da su ga nazvali „Insomnija“

BEOGRAD - Odlazeći ministar odbrane Bratislav Gašić spremio je sebi odstupnicu kad bude pokupio kofere iz Vlade - ide u brice.

Naime, pošto je najavljeno da će zbog skandaloznog vređanja novinarke biti smenjen s mesta prvog čoveka vojske, Gašić je očigledno rešio da sebi osigura budućnost i zato je sa sinom Milanom otvorio frizerski salon.Naime, sin Bratislava Gašića Milan pohvalio se na društvenim mrežama da su otvorili frizerski salon i da su ga nazvali „Insomnija“. Kako bi primamio što više mušterija, Gašić mlađi je postavio i sliku cenovnika usluga koje nude i ispod napisao: „Dođite i uverite se u naš kvalitet“.Kuće, crkva...Međutim, ovakvo reklamiranje zasmetalo je nekim njegovim poznanicima, te su ga žestoko isprozivali.- Televizija komada tri, Bg produkt, crkva, desetine kuća, teretana, frizerski salon, još da kupite grad Kruševac i imate sve. Otkrij mi tajnu kako, da se i ja obogatim. Hoću da imam bar stoti deo onoga što imaš ti. Dve kuće, ne mora teretana, ne mora bazen, ne mora Kruševac, može Ćićevac - prozvao ga je jedan od prijatelja.Međutim, njega to očigledno nije previše pogodilo.- Radi, majstore, radi, nije sramota, pa zaradi i bićeš srećan - uzvratio mu je Gašić mlađi, a onda ga je taj isti prijatelj upitao:- Jesi ti radio, nosio gajbice? - aludirajući na to da je Marko Milošević, sin Slobodana Miloševića, prve pare zaradio upravo noseći gajbice.

Navali, narode... Gašići obelodanili i cenovnik usluga
Navali, narode... Gašići obelodanili i cenovnik usluga

Drže i teretanu

Međutim, ni ova prozivka nije naljutila mlađeg Gašića.- Imaš pravo i da radiš, a da malo manje pričaš, ne ljutim se, naravno, jer nikome dinar nisam ukrao niti parče hleba uzeo iz ruke. Ni ja ne kupim sve sto vidim - vajkao se Gašićev sin.Gašići su, inače, prošle godine pokrenuli još jedan biznis - otvorili su teretanu „SkyGym“. I sa ovim biznisom se takođe Gašić mlađi pohvalio na društvenim mrežama. Ministar odbrane juče nije želeo da komentariše nijedno od ovih dešavanja.Podsetimo, Gašić je i dalje ministar odbrane iako je premijer Aleksandar Vučić najavio da će biti smenjen, a da će novi ministar biti postavljen u januaru. Njegov odlazak iz Vlade očekuje se jer je 6. decembra, tokom obilaska „Prve petoletke“ u Trsteniku, skandaloznim komentarom da „voli novinarke koje lako kleknu“ uvredio i ponizio sve novinarke.

Opozicija ne odustajeKAD ĆE SMENA GAŠIĆA?Poslanica DS Gordana Čomić pitala je juče premijera Vučića kad će biti smenjen Gašić, imajući u vidu njegovu najavu da će se to dogoditi do kraja januara, kao i da li će biti smenjen razrešenjem ili ostavkom. Premijer Vučić nije odgovarao na pitanje Kurira kad će Gašić biti smenjen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track