VRADŽBINE U SKUPŠTINI: Radulovićeva poslanica se bavi vudu magijom?!
Foto: Fonet, Fotomontaža

I ovim stvarima se bave pojedini srpski parlamentarci

VRADŽBINE U SKUPŠTINI: Radulovićeva poslanica se bavi vudu magijom?!

Politika -

Aleksandra Čabraja iz DJB navodno se pre mandata bavila proricanjem sudbine, a prevela je i knjigu najpoznatijeg britanskog okultiste Alistera Kroulija

Ako vam ikad bude zatrebalo da vam neko pogleda u zvezde i prorekne budućnost, nećete morati mnogo da tražite - skoknite do Skupštine Srbije! Ako je suditi prema društvenim mrežama, poslanica Dosta je bilo Saše Radulovića Aleksandra Čabraja, pre nego što je zasela u skupštinsku klupu, bavila se proricanjem sudbine i vudu magijom!Naime, na društvenim mrežama osvanula je vest da Čabraja ima zavidan staž u alternativnim vodama.- Astrolog, tarot, vudu magija. Nije šala, žena je ozbiljno od toga živela do poslaničke klupe - jedan je od tvitova koji su nedavno objavljeni.Bacaju činiSem toga, Čabraja se u zvaničnoj biografiji predstavila kao prevodilac ozbiljnih književnih dela, ali ispostavilo se da je uspela da spoji profesiju i strast, te je prevela knjigu „Mesečevo dete“ najpoznatijeg britanskog okultiste Alistera Kroulija.Za razliku od Čabraje, svoju pasiju prema alternativi sama je odala i njena koleginica iz DJB Brankica Stamenković, koja je pohvalila to što je britanski parlament dobio astrologa, a pokudila naš parlament jer kaska u tome.- Opet zaostajemo za svetom. U britanskom parlamentu imaju astrologa, u našem - tek treba da bude izabran - napisala je ona.Poznati astrolog Dušan Veličković objašnjava da to ne treba da iznenađuje.- Budale žive po osećaju, a pametni ljudi traže savete. A astrologija je nauka koja ljudima pomaže savetima da bezbedno klize kroz život. Neki od nje pokušavaju da naprave gatalačko-proročku nauku, ali je astrologija vrlo korisna stvar, koja može da pomogne čoveku da vidi u kojem je ciklusu života. Političari su svesni da je nemoguće živeti na mišiće, zato i traže savet da li nešto da potpišu ili ne, da li da prihvate ili ne neku funkciju - napominje on.

DJB bez komentaraOn kaže da je guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković pravi primer šta se dogodi kad neko to pametno iskoristi.- Ona je dokaz da dobro znanje u astrologiji ne može da škodi. Astrologija je dokaz da može da se pomogne da se izaberu pravi momenat i pravi put - zaključuje Veličković.Iz DJB Saše Radulovića nismo dobili komentar do zaključenja broja.

I oni gledaju u zvezdeJORGOVANKA PRORIČE IZ ŠOLJE, TADIĆ IŠAO KOD VRAČARE

Nije novost da se političari u svojim planovima oslanjaju na zvezde, a takav slučaj je, osim Jorgovanke Tabaković, koja gleda u šolju i radi horoskope, bio i s bivšim predsednikom Srbije Borisom Tadićem. Naime, pokojni direktor RTS Aleksandar Tijanić ranije je otkrio da je Tadić posećivao vračaru. Bivši ministar trgovine Bojan Dimitrijević lično se bavio astrologijom, pa je čak i za novine proricao budućnost vlade. Takođe, Predrag Marković, bivši predsednik Skupštine Srbije, koji je poklonik i numerologije, upao je u Skupštinu usred noći jer su mu tada „zvezde bile naklonjene“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track