VRELA KAMPANJA: Političarka usred seks-skandala!

Afera zbog ljubavisanja na Fejsbuku

VRELA KAMPANJA: Političarka usred seks-skandala!

Politika -
Na internetu objavljena navodna masna prepiska zamenice predsednice opštine Grocka Jasmine Mandić i njenog ljubavnika, ona tvrdi da je sve montirano

BEOGRAD - Zamenica predsednika opštine Grocka i funkcionerka SNS Jasmina Mandić našla se u središtu seks-skandala nakon što je na internetu osvanula njena navodna prepiska s navodnim ljubavnikom. Mandićeva, međutim, tvrdi da je reč o podmetačini dok na portalu Žig info, koji je to objavio, uveravaju da je sve autentično.Pomenuti portal objavio je sočnu prepisku s Fejsbuka, koju su navodno vodili Mandićeva i izvesni Marković. U razgovoru, čiji je sadržaj postavljen na Žig info, njih dvoje razmenili su niz erotskih poruka i dogovora za viđenje.Vlažni snoviPrema tim „transkriptima“, Mandićeva je Markoviću prebacivala da joj nije jasno zašto ju je blokirao kad je kupio novi telefon, na šta joj je on odgovorio da mu je žena provalila šifru.Zatim mu se pohvalila da ga je sanjala i da se probudila u goloj vodi.- Sanjala sam te mnogo dobro. Da smo bili negde na planini tri dana i toliko smo imali seksa, ja više ne znam gde. I u sobi, i u kupatilu, bazenu, sauni, pa na kraju i u snegu, e to je tek bio doživljaj. Ludilo, probudila sam se, u goloj vodi sam bila - napisala mu je ona, na šta joj je on odgovorio da će ići negde za vikend kad ona postane poslanik.- Valja malo pauzirati, biće veća čežnja - odgovorio joj je.Prenosim i deo, navodno, autentičnog dijaloga.Mandićeva: Ma daj, bre, jednom godišnje, tako je najbolje za tebe.Marković: Ćuti, kao da se ti ne je.eš“Mandićeva: Dabogda se ti je.ao kao ja ovako, e baš je.i se.Marković: Kad mi šalješ neke slike?Mandićeva: „Hoću, bre, tebe, je.ale te slike.Inače, izvor blizak Mandićevoj kaže da se njeno ime i prezime nalaze na izbornoj listi kandidata SNS za narodne poslanike.- Jasmina Mandić nalazi se na prolaznom mestu kad je u pitanju lista kandidata za narodne poslanike, tako da ona ima velike šanse da uđe u Skupštinu - kaže ovaj dobro obavešteni izvor.

Neoprezna na poslu?Mandićeva tvrdi za Kurir da je ova priča montirana.- Uopšte nije reč o meni, to su dva lažna profila. Prijavila sam sve policiji i istraga je u toku. Na jednu osobu sumnjam, ali ne mogu tačno da tvrdim da je to ona. To je neko ko je hteo da mi naudi. Objavili su i da sam kupila stan, a ja živim u bakinom stanu. Ovo je sve izmišljotina i mnogo loše za mene i moju porodicu. To je van svake pameti, svima će nam to raditi jer će se baviti prljavom kampanjom. Kad je žensko na čelu neke opštine, verovatno su mnogi protivnici ljubomorni i sujetni. Ali ovo što mi neko radi je dno dna. Nemaju o meni šta da objave, pa izmišljaju afere - kaže Mandićeva, koja je nakon što je izbio skandal promenila profilnu fotografiju na Fejsbuku.S druge strane, glavni i odgovorni urednik portala Žig info Željko Matorčević, uverava da postoje originalni printskrinovi prepiske između Mandićeve i Markovića, koje nam je kasnije njegov kolega i poslao.- Ostavila je upaljen kompjuter u opštini i urađeni su printskrinovi. Mi imamo originalnu prepisku razgovora. Gospodin koji je akter priče je pola sata nakon što je sve objavljeno promenio profilnu sliku, a zatim je profil i zaštitio na Fejsbuku. Ali mi imamo taj link i njegove fotografije.

Dragomir AnđelkovićPRLJAVI POTEZI U KAMPANJIPolitički analitičar Dragomir Anđelković ocenjuje da su takvi potezi prljavi.- Da li je to sad deo kampanje ili neki lični obračun, teško je reći, ali svakako je prljavo. Takve stvari su za svaku osudu. Mešanje ličnog i političkog je neprimereno. Kod nas malo-malo, pa se nešto prljavo plasira. Može da bude povezano s izborima, ali i ne mora - kaže Anđelković.

ČinjeniceKO JE JASMINA MANDIĆ- 1998-2001. radila u Narodnoj lutriji Srbije- 2001-2007. na mestu tehničkog sekretara u SRS- 2007-2012 obavljala niz funkcija u opštini Grocka- 2012. godine izabrana za zamenika predsednika opštine Grocka- Član je SNS od njenog osnivanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track