VRH DEMOKRATSKE STRANKE: Sramotan napad na Vučića u Potočarima
Foto: Marina Lopicic

Reagovanje na napad u Potočarima

VRH DEMOKRATSKE STRANKE: Sramotan napad na Vučića u Potočarima

Politika -
Sramotan je današnji napad na Vučića u Potočarima. Za svaku osudu, napisao je na Tviteru šef poslanika Demokratske stranke

Borislav Stefanović, šef poslanika Demokratske stranke u Skupštini Srbije, i Dragan Šutanovac, poslanik Demokratske stranke, na Tviteru su osudili napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarina, tokom njegove posete memorijalnom centru.

"Sramotan je današnji napad na Vučića u Potočarima. Za svaku osudu", napisao je Stefanović.

"Ako je premijer RS pozvan u Potočare domaćin je morao da obezbedi delegaciju ili da otkaze gostoprimstvo. Ovo je neprimereno skroz", reagovao je Šutanovac.

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić, njegovi saradnici i pripadnici obezbeđenja, zasuti su danas kišom kamenica i udarcima u Potočarima, u Republici Srpskoj. Delegacija Srbije učestvovala je na komemorativnoj svečanosti povodom 20 godina od pogibije oko 8.000 ljudi u Srebrenici.

Prema Vučiću i pratnji poleteli su upaljači i plastične boce, i jedan član njegovog obezbeđenja raširio je kišobran da ga zaštiti, ali mu je premijer ljutito povukao ruku i kišobran sklonio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja