Vučić: Joj, mnogo sam važan, dobio sam 4 retvita i 17 lajkova jer sam Vučiću opsovao majku
Foto: Printscreen/Pink

Političke igre ga ne interesuju

Vučić: Joj, mnogo sam važan, dobio sam 4 retvita i 17 lajkova jer sam Vučiću opsovao majku

Politika -

NOVI SAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Novom Sadu da ne želi da se bavi "sitnim partijskim prepucavanjima", a u vezi s medijskim navodima o krizi odnosa između njegove Srpske napredne stranke i koalicionog partnera u vladi Socijalističke partije Srbije (SPS).

"Nisam se bavio time, ne bih da komentarišem nezvanične izvore. Uopšte ne mogu time da se bavim. A koji dan da se bavim time? Morate po pet (novinarskih) ekipa da pošaljete da biste mogli da me ispratite. Kad time da se bavim, što time da se bavim? Bavimo se pitanjem razvoja Srbije, te političke i partijske igre mene mnogo ne intertesuju", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Pokrajinskoj vladi.

Dodao je da u sedište SNS-a "svrati jedanput u šest meseci"."Koja bi se to politička partija, a da je apsolutno najjača posle Brozovog Saveza komunista, za obeležavanje osme godišnjice svoga postojanja uopšte bavila takvim pitanjima", upitao je Vučić.Dodao je da je on posvećen radu za boljitak Srbije i da ne mari za uvrede koje mu se upućuju.

"Najlakše mi je kad me neko uvredi. Joj, mnogo sam važan jer sam dobio četiri retvita i 17 lajkova jer sam Vučiću opsovao majku. Vlada radi dobro, jer radi vredno. Svaki dan čitam u novinama o tihom ratu između Vučića i ovoga, ovoga i onoga. Ne zanimaju me odavno sitna partijska prepucavanja", kazao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track