VUČIĆ: Kakav bih ja to čovek bio da kažem da Ejdus nije strašan glumac...
Foto: Kurir/ Marina Lopičić I Dragan Kadić

Svi selebritiji bili protiv Trampa, a on pobedio

VUČIĆ: Kakav bih ja to čovek bio da kažem da Ejdus nije strašan glumac...

Politika -

BEOGRAD - Premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je da poštuje ono što su za zemlju uradile neke javne ličnosti, kao i neki vrhunski glumci, koji su podržali pojedine opozicione predsedničke kandidate, ali je ukazao da se na predsedničkim izborima ne glasa i ne radi o njihovim vrhunskim karijerama.

"Da ja kažem da Predrag Ejdus nije strašan glumac... kakav bih ja čovek bio? Ili o Dudi Ivkoviću? Šta god mislio o njegovim političkim stavovima i šta god drugi govorili, ali, on je zadužio ovu zemlju...", rekao je Vučić za Hepi TV.

On je, međutim, ukazao da ne misli da građani zbog takvih ličnosti treba da glasaju za nekog. Uostalom, primetio je, da su svi "selebritiji" bili protiv Trampa, ali je Tramp pobedio.

"Ljudi treba da glasaju za sebe, za svoje porodice, da razmišljaju o svojoj budućnosti, svojoj deci... Tebe volimo najviše kao glumca, ali mi biramo nekog ko će da vodi našu zemlju, ko će da brine o našim mostovima, o Bliskom istoku, o našem zemljištu, o našim farmama...", zaključio je Vučić.

(Tanjug/Hepi)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track