VUČIĆ NA OBELEŽAVANJU OSAM GODINA SNS: Posvetite se radu, odgovornost je ključna reč
Foto: Printksin

Slika o Srbiji mora biti još lepša i bolja

VUČIĆ NA OBELEŽAVANJU OSAM GODINA SNS: Posvetite se radu, odgovornost je ključna reč

Politika -

SMEDEREVO - Srpska napredna stranka obeležava danas u Smederevu osam godina od osnivanja, a proslava u smederevskom Centru za kulturu je počela u 18 časova.

Prisutnima se obratio predsednik vlade Aleksandar Vučuć, koji je između ostalog poručio da slika o Srbiji mora biti još bolja i lepša, a su klljučni zadaci članova Srpske napredne stranke rad i odgovornost.

Na početku obraćanja on je preneo svim članovima stranke čestitke koje im je uputio njen osnivač, predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

- Moramo da dokažemo narodu da ima pravo na nadu. Pobedili smo tajkune i političke manekene, ali to još nije dovoljno. Dok budem predsednik SNS i Vlade Srbije, Srbija će imati samo jednu politiku. Sit sam podela na Ruse, Amerikance, Evropljane, ovakve, onakve. Naš posao je da brinemo samo o Srbiji.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Srpska napredna stranka je danas ubedljivo najuređenija stranka, ali to ne sme da nas uljuljka. Srbiji je potrebna perfekcija.Mi smo donosili teške odluke za razliku od drugih i imali smo hrabrosti da idemo u narod da im to saopštimo. Naš narod je osetio iskrenost i šta je najbolje za Srbiju, rekao je Vučić.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić večeras je poručio da će ta stranka donositi najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju, da se do sad tako ponašala i da će tako nastaviti i ubuduće."Ne možete da menjate Srbiju, ako niste spremni da menjate sebe", rekao je Vučić na obeležavanju osam godina od osnivanje SNS i dodao da je promena samog sebe osnova svakog napretka.

- Imamo ljubav samo prema svojoj zemlji, nalazimo se na evropskom putu, uradićemo sve da postanemo punpravan član EU, ali dok sam predsednik Vlade nećemo uvoditi sankcije Rusiji, rekao je Vučić.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

"Morate obratiti pažnju na ljude, sa njima da razgovarate i da ne mislite da smo klasa iznad", rekao je Vučić i dodao da SNS jeste i mora da bude vlast koja sve radi za sigurnost, mir, stabilnost i ubrzani razvoj Srbije, u interesu svojih građana.Vučić je poručio da Srbija ne sedi niti na pet, niti na dve stolice i dodao da postoji jedna politika, a to je briga o Srbiji.

Ranije danas, članovi najužeg rukovostva Srpske napredne stranke su povodom rođendana stranke obišli su više porodica sa većim brojem dece, decu u vrtiću, i starije u Domu za smeštaj starih, gde su uručili pomoć i podelili prigodne poklone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track