VUČIĆ O SPORNIM PRIVATIZACIJAMA: Za 8 od 24 predmeta stigla su utuženja
Foto: Marina Lopičić

Skupštinsko zasedanje

VUČIĆ O SPORNIM PRIVATIZACIJAMA: Za 8 od 24 predmeta stigla su utuženja

Politika -

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić je izjavio danas da je policija obradila predmete 24 sporne privatizacije te da je u osam slučajeva već stiglo do utuženja.

"Policija je obavila sve što je trebalo po tom pitanju i mislim da su za osam od 24 predmeta stigla utuženja odnosno optužnice i optužni predlozi, za oko šest je rečeno da nema bića krivičnog dela, dok za ove druge još nema odluke tužilaštva", rekao je Vučić u skupštini.

Kako je rekao, sve je urađeno tako da niko nijen bio zaštićen i na tim su predmetima dobro radili i 'Milović, Pušić, Veljović i drugi'.

"Hteli smo pokažemo narodu da ne mogu oni koji su stekli ogromno bogatsvo da upravljaju ovom zemljom i da pravo i jednakost važe za sve u ovoj zemlji", naveo je Vučić.

On je rekao da tokom mandata ove vlade prekinuta praksa da se dotira novac velikim sistemima, iako su mnogi govorili propašće nam ekonomija.

"Počeli smo da rastemo kada smo se oslobodili tih velikih sistema koji sada nikog ne reketiraju i postali smo normalna zemlja", zaključio je Vučić. .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track