VUČIĆ SA CIPRASOM: Ja ću da guram kako mislim, da Srbiji bude bolje
Foto: Printscreen/Pink

Obraćanje premijera u Geozavodu

VUČIĆ SA CIPRASOM: Ja ću da guram kako mislim, da Srbiji bude bolje

Politika -

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je očigledno da mnogima predstavlja problem, ali da od svojih političkih protivnika jošš nije čuo nijednu zamerku, već samo uvrede i neistine.

"Neko hoće samo da priča, a neko mora i da radi", primetio je premijer odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa izjavama njegovih političkih oponenata.

Naveo je da se trudio da nađe neku ozbiljnu primedbu, ali da je zapravo čuo samo uvrede, što ga, kažže, lično i ne interesuje. Kako je rekao, Srbija je ozbiljna zemlja, neko mora ozbiljno da radi, a "neozbiljnih imamo na pretek".

Foto: Tanjug/Tanja Valič
Foto: Tanjug/Tanja Valič

Šta bi to oni uradili bolje i drugačije, upitao je premijer i da li bi uopšte toliko radili.

- Da li bi završili posao oko Železare, da li bi ovde gde se nalaze sada (u Geodestkom zavodu) bilo to velelepno zdanje ili bi i dalje bilo stecište za narkomane i pse lutalice, nove fasade umesto ružnih od pre 70 godina..., zapitao je.

Da li treba da ostavimo onakav javni deficit i stanje javnih finansija kao što su nam oni ostavili, upitao je premijer.

"Ne plašim se ni njihovih pretnji, ni uvreda. Ne zanima me. Ja ću da guram kako mislim, da Srbiji bude bolje..." rekao je Vučić.

Kako je rekao, nigde ozbiljnih primedbi, a sa druge strane se mešaju čak i unutrašnja pitanja i kadrovska rešenja drugih stranaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track