VUČIĆ: OSUĐUJEM napade na DECU novinara i FUNKCIONERA
Foto: Zorana Jevtić

Premijer i novoizabrani predsednik Srbije

VUČIĆ: OSUĐUJEM napade na DECU novinara i FUNKCIONERA

Politika -

Izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da osuđuje etiketiranje i napade na decu novinara i stranačkih funkcionera zbog učešća na protestu u Beogradu i dodao da ih niko nije proglasio neprijateljima.

"Ko god napada tuđu decu mislim da je to ne-fer i to osuđujem", rekao je Vučić etiketiranje učesnika protesta, dece javnih ličnosti.

"Sami se oni hvale da im deca učestvuju u protestima. Sam se hvalio ovaj, kako se zove, Đilas. Sam hvalio da mu dete učestvuje u potestima. Nisam ga nikad pomenuo... Jedino čime bi oni da se hrane i to je ono što im smeta u mom odgovoru jeste sledeće - moramo da pronađemo nekoga kako bi se sukobili, zato izmišljaju kontramitinge i poternice", rekao je Vučić.

Tanjug/Zoran Žestić
Tanjug/Zoran Žestić

Dodao je da su jedine poternice na mitingu bile - njegova i predsednice skupštine Maje Gojković i privatnika u medijskoj sferi.

"To nikome ne smeta. Ko god napada bilo čiju decu mislim da je to nemoralno i ne-fer, ali nemojte to meni da govorite jer ničije dete nisam pomenuo", rekao je Vučić i dodao da su se u prva četri dana protesta bavili samo njegovom porodicom.

On je rekao da pozdravlja i podržava proteste koji se održavaju u Beogradu i drugim gradovima Srbije i da se nada da će trajati što duže. Premijer je još jednom odbacio mogućnost organizovanja kontramitinga.

(FOTO) VUČIĆ U VRČINU: Ljudi hoće mir i stabilnost, to pokazuju rezultati izbora!

VUČIĆ: Kontraprotesta, nemira i nereda neće biti

VUČIĆ NAJAVIO DOBRE VESTI: Koridor 10 gotov do kraja godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track