VUČIĆ POBESNEO ZBOG KURIRA: Toma u panici da mu ne propadne dogovor
Foto: Beta

OVO JE TEKST KOJI JE IZAZVAO PANIKU

VUČIĆ POBESNEO ZBOG KURIRA: Toma u panici da mu ne propadne dogovor

Politika -

BEOGRAD - Odlazeći predsednik Tomislav Nikolić sinoć je za Sputnjik pokušao da demantuje informacije sa sastanka o dogovoru sa Aleksandrom Vučićem, po kome će mu pripasti premijersko mesto posle izbora.

Panika zbog Kurirove objave da su se Vučić i Nikolić dogovorili da Tomislav bude premijer posle izbora brže-bolje je pokušana da se demantuje saopštenjem Službe za saradnju s medijima predsednika Republike.

Ne znamo zbog čega se predsednik Nikolić toliko uspaničio da pred ponoć šalje pokajničko saopštenje medijima, u kome demantuje ono za šta je proteklih dana očajnički u svojim izjavama molio.

Podsetimo, Nikolić je tražio da mu se obezbedi fotelja premijera i vrati mesto lidera Srpske napredne stranke, o čemu se može pročitati u njegovim zvaničnim izjavama Kuriru. Iako je odlazeći predsednik pre samo dva dana priznao koje je pozicije tražio od političkog sina Aleksandra Vučića, sinoć je, kako saznajemo, pošto je najavljeno da će Kurir u utorak objaviti istinite informacije sa sastanka, naprasno negirao samog sebe.

(KURIR TV) Stavljena TAČKA na Nikolićevu predsedničku kandidaturu?

Tragikomično je to da je većina medija koji su Nikolića razapinjali posle vesti da bi mogao ipak da se kandiduje za predsednika, kao po komandi, objavila unapred demanti na tekst koji tek treba da bude u izdanju Kurira za utorak!

Bilo bi pošteno da šef države objasni zašto je u jednom danu bio hrabar da prizna šta traži od Vučića, a kada je, kako se čini, postigao sporazum, kaže da nisu pričali o funkcijama, ali da je dogovor postignut.

Ovakav postupak Nikolića, kako saznajemo, iznuđen je, jer je premijer Vučić bio vidno iznerviran što Kurir svakoga dana objavljuje istinite informacije o toku i rezultatima pregovora. Kako saznajemo, oni su se dogovorili da plan drže u tajnosti do kraja izbora.

Međutim, Kurir je uspeo da sazna detalje razgovora i da ih objavi, što je razbesnelo Vučića, a Nikolić je upao u paniku da će propasti dogovor koji mu omogućava da zadrži vlast i fotelju. Zato su hitno izašli da demantuju ono za čim je Nikolić danima očajnički vapio.

Poštovani predsedniče, nadamo se da informacijom da ste za sebe ipak iskamčili premijersku fotelju nismo srušili vaš dogovor, ali morate znati da naš posao jeste da saznamo sve i o istini obavestimo javnost. Izvinjavamo se ako smo nešto pokvarili, ali naša informacija je tačna. Imamo i dokaze za to ako bude zatrebalo. I još nešto, da budemo jasni:

Predsedniče Vlade Aleksandre Vučiću, predsednik Nikolić nije nam ofirao informacije s vašeg tajnog dogovora.Časna pionirska

Redakcija Kurira

OVO JE KURIR KOJI JE DANAS IZAŠAO (UTORAK), A SINOĆ JE VEĆ IZAZVAO NEVIĐENU PANIKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track