Vučić: Sastaću se sa Dačićem i Vulinom, ššta mi piššu preko novina
Foto: Tanjug Tanja Valič

Preko saopštenja se dogovaraju

Vučić: Sastaću se sa Dačićem i Vulinom, ššta mi piššu preko novina

Politika -
NOVI SAD - Premijer i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se u toku ove sedmice sastati i razgovarati sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije i Pokreta socijalista, na inicijativu lidera te dve stranke.

Vučić je, povodom saopštenja lidera SPS Ivice Dačića da očekuje sastanak sa njim, kao i pisma pokreta socijalista sa istom idejom, rekao danas novinarima da ne vidi zašto ne bi razgovarali, da će se sastati sa njima, ali da ne vidi i zašto mu se svi obraćaju i piššu preko medija.

Dačić je u saopštenju sa sednice predsedništva SPS, prosleđenom preko pres službe Ministarstva spoljnih poslova, najavio da će zatražiti sastanak sa Vučićem kako bi razgovarali "o saradnji u narednim godinama".

Vučić je rekao da će primiti delegaciju SPS i Pokreta socijalista na razgovor ove sedmice, a na pitanje novinara da li je zadovoljan saradnjom sa SPS, da li će ona biti nastavljena i da li je bilo reči o koaliciji, precizirao da "nisu pričali o koaliciji".

"Uopšte ne znam ni zašto bismo to radili, jer nisam dobio nikakav predlog", rekao je Vučić i dodao da je on lično inače uvek nezadovoljan samo sobom i da se tako postižu najbolji rezultati.

"A svako će dobiti ocenu od naroda koju je zasluzio, bilo dobru, bilo lošu, jer narod je vrhovni sudija". On je rekao da od Dačića nije dobio nikakvo pismo, ali da jeste od Pokreta socijalista. Na pitanje da li prima i druga pisma odgovorio je: "Primam svaki dan pisma".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track