VUČIĆ U PIROTU: Izgrađeni auto-put dovešće investitore iz EU i celog sveta
Foto: Printscreen Tanjug

Izbori 2016

VUČIĆ U PIROTU: Izgrađeni auto-put dovešće investitore iz EU i celog sveta

Politika -

PIROT - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas u Pirotu da će kada bude izgrađen auto put lakše moći da dolaze različiti investitori iz svih zemalja, Evropske unije i celog sveta i u taj grad.

On je na stranačkoj konvenciji SNS rekao i da Pirot neće biti više zabačeno mesto u Srbiji, već mesto koje više niko neće moći da zaobilazi.

"U Pirot će doći novi investitori, imaćemo više fabrika i više zaposlenih. Molim vas da nam pomognete ne samo 24. aprila, već i posle toga jer nikada neće biti lako”, rekao je Vučić.

On je dodao da sve ovo može Srbija da ima kada ima ugled i poštovanje u svetu, kada ima mir i kada ima stabilnost.

"Ništa od toga nema ako zemlju vratimo u prošlost, ako se budemo svadjali i ako se budemo sukobljavali sa svima", rekao je on.

Vučić je pozvao Piroćance da razmisle o tome da su četiri godine dug period i da svašta može da se dogodi u životu svakoga čoveka.

"Za te četiri godne treba da znate da oni koji vode zemlju da će da je vode u vašem interesu, brinu o budućnosti i vašoj deci", rekao je on naglasivši da "srpski brod plovi sigurnim putem u sigurnu luku".

On se osvrnuo i na izjave opozicionih čelnika istakavši da je sva njihova politika stala u dve reči – "Mrzimo Vučića".

"Super politika a ja ih pitam gde vam je plan za škole i bolnice.. To što mrzite nekoga neće doneti ni jednom detetu hranu na sto niti će ijednom radniku doneti posao. Mi ćemo izaći sa kompletnim progamom do 2020. godine", rekao je Vučić.

Na konvenciji u hali Kej govorli su potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović i Nikola Selaković, predsendik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić i kandidat SNS-a za gradonačelnika Pirota Ljubomir Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track