VUČIĆ OBRADOVIĆU O PARAMA Mišković mi nikad nije dao ni dinara, ja obraz ne prodajem ni za milijardu
Foto: Printscreen Narodna Skuština

Rasprava o predlogu budžeta za 2017.

VUČIĆ OBRADOVIĆU O PARAMA Mišković mi nikad nije dao ni dinara, ja obraz ne prodajem ni za milijardu

Politika -

BEOGRAD - Miroslav Mišković me nije nikad finansirao! Mišković je jednom prilikom na televiziji sam rekao da mi je nudio pomoć u slučaju bolesti člana porodice, ali da sam ga ja odbio... Mišković mi nikada nije dao ni dinara, ja obraz ne prodajem ni za milijardu - rekao je premijer Aleksandar Vučić na sednici Skupštine Srbije posvećenoj raspravi o predlogu budžeta za 2017.

- Vi meni pričate o Dinkiću, pa ja sam ga smenio... Vi ste mu ruku ljubili kad ste uzimali pare malo od njega, malo od Koštunice... - dodao je Vučić, koji je prethodno rekao da je Miroslav Mišković jednom prilikom na TV ispričao da je Vučiću ponudio pomoć kad mu je bio bolestan jedan član porodice, ali da ga je Vučić odbio."

RASPRAVA U SKUPŠTINI Vučić Zanima vas samo skupštinska plata, selfiji, tvitovi, prekinite glumatanje

- Čak da dodam, vi imate na svojoj listi dva Miškovićeva potrčka, a kompletno srpstvo vam leži u tome što možete da kritikujete vlast, poručio je Vučić i dodao: "Prestanite s tim glumatanjem, niti imate veze sa srpstvom, niti sa Srbijom, niti s njenom budućnošću".

Foto: Printscreen Narodna skupština
Foto: Printscreen Narodna skupština

- O rezultatima i brojevima pojma nemate, ponavljate laži kao Švaba tra-la-la", primetio je Vučić i negirao da su veća davanja stranim investitorima, nego za zdravstvo. Kažete subvencije za strance su veće nego budžet za zdravstvo, a istina je da su 30 puta manja davanja za strane investitore nego što iznosi budžet za zdravstvo, objasnio je Vučić.

"Vama je važno kad će skupštinska plata, da možete u skupštinski restoran i plašite se izbora", poručio je Vučić i dodao da juče nije kritikovao čačanski naglasak, što mu je Obradović zamerio,već je želeo da ukaže na siledžijsko ponašanje koje je lider Dveri ispoljio prilikom prošlih izbora kada je gurnuo ženu iz izborne komisije.

(EPK/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track