VUČIĆ UOČI SEDNICE BIROA ZA BEZBEDNOST: Razmatraćemo unutrašnja pitanja, mir nam je na prvom mestu
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

O nedavnim dešavanjima u Crnoj Gori

VUČIĆ UOČI SEDNICE BIROA ZA BEZBEDNOST: Razmatraćemo unutrašnja pitanja, mir nam je na prvom mestu

Politika -

Biro za koordinaciju službi bezbednosti razmatraće večeras pre svega unutrašnja državna pitanja, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić.

On je poručio da je za Srbiju od ključnog značaja očuvanje mira i stabilnosti, i da govorimo istinu, što u zemlji, kaže, nije lako.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Nije lako, jer imate unapred 'podeljene karte'. Ako jedni ne dobiju odgovor kakav očekuju, uvek su unapred nezadovoljni, ako drugi ne dobiju odgovor kakav očekuju, tim gore po istinu. Šta god da uradite, nikad niko nije naročito srećan, ali baš me briga za to", rekao Vučić, odgovarajući na pitanje novinara na konferenciji posle zajedničke sednice vlada Srbije i Slovenije.

PREMIJERI VUČIĆ I CERAR U PALATI SRBIJA: Slovenci, dođite u Srbiju da potrošite što više para!

On je istakao da je na vladi da napravi dobar posao za državu, kaže šta je istina i da sačuva zemlju od spoljnih problema, jer za unutrašnje stvari, navodi, nema velike bojazni.

PO NALOGU PREMIJERA VUČIĆA: Danas sednica Biroa za koordinaciju služi bezbednosti

Na sednici Biroa za koordinaciju službi bezbednosti biće reči o mogućoj umešanosti državljana Srbije u nedavna dešavanja u Crnoj Gori, zatim o delovanju stranih obaveštajnih službi na teritoriji Srbije i zaštiti nacionalnog suvereniteta, kao i o borbi protiv korupcije i kriminala, najavio je ranije ministar Nebojša Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja