VUČIĆEVIĆU SRAMOTO: Tekst Insajdera iz 2007. godine Informer prikazao kao svoju mega ekskluzivu!

AFERA KOLINDA 2: Tresla se gora, rodio se Vučićević

VUČIĆEVIĆU SRAMOTO: Tekst Insajdera iz 2007. godine Informer prikazao kao svoju mega ekskluzivu!

Politika -
Vest koju je Insajder objavio daleke 2007. godine, Dragan J. Vučićević plasirao kao svoju "svetsku ekskluzivu". Tviteraši se celo veče sprdali, a Vučićević se pravio da ništa nije video

BEOGRAD - Još Srbija nije zaboravila aferu "Kolinda", a najveći lažov domaće medijske scene Dragan J. Vučićević, plaćenik tajkuna i političara, plasirao je novu laž, predstavljajući je kao svoju "svetsku ekskluzivu"?! Bilo bi smešno da nije tragično, jer je istoga dana otkrivena masna prevara, odnosno plagijat Vučićevića. Podsetimo, on se i dalje predstavlja kao novinar, iako mu se cela Srbija smeje, posle stotinu tekstova u kojim je dokazano da je reč o plaćeniku tajkuna i političara i lažnom patrioti!Tekst Informera, u kome je naveo da Miroslav Mišković (tajkun koji je godinama plaćao Vučićevića) kontroliše Srbiju i nudi svoje usluge kako bi promenio srpsku političku scenu, gotovo od reči do reči objavio je "Insajder" Brankice Stanković još 2007. godine! Podsetimo, Vučićević i Informer navode da je reč o "svetskoj ekskluzivi" i priči koja će "zatresti Srbiju"...

O ovoj prevari, odnosno sramoti, večeras je na Tviteru pisao novinar Jugoslav Ćosić!

- Pošto nije uspeo da otme ime INSAJDER, Vučićević je "otkrio" dokument koji je INSAJDER objavio još u novembru 2007. - naveo je Jugoslav Ćosić, što je izazvalo opštu sprdnju na Tviteru. Mnogi su komentarisali, ali ne i Vučićević, koji se nije oglašavao, praveći se da ne vidi ove statuse.

Ovim povodom oglasila se i autorka emisije Brankica Stanković.- Tako je Miškovic 2007. godine povukao reklame sa B92, a list Press baš u to vreme kada je urednik bio DJV objavljuje laži o nama. Slučajnost - napisala je Brankica Stanković.Vučićević je u to vreme bio urednik lista Press, koji je držao Miroslav Mišković.

Gazda Mišković
Gazda Mišković

Podsetimo, 2007. godine, B92 je u celosti objavio sporni dokument Ambasade SAD, koji je Libelarno-demokratska partija predala tužilaštvu kao jedan od dokaza u tužbi protiv prvog čoveka Delta holdinga Miroslava Miškovića. Postojanje ovakvog dokumenta je demantovala Ambasada SAD.

I lažov Vučićević
I lažov Vučićević

Ovo je tekst Insajdera iz 2007. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track