VUKOMANOVIĆ: Moleru, mani se politike ĐUKANOVIĆ: Kopaš po Vukovoj zadnjici
Foto: Filip Plavčić, Zorana Jevtić

Klinč naprednjaka i bivše funkcionerke SPS

VUKOMANOVIĆ: Moleru, mani se politike ĐUKANOVIĆ: Kopaš po Vukovoj zadnjici

Politika -

Vukomanovićeva i Đukanović nastavili da se vređaju na Tviteru zbog teksta u Kuriru u kojem je poslanik SNS optužio koleginicu iz Skupštine da je ulizica

Nakon što je premijeru Aleksandru Vučiću direktno gurnula prst u oko zbog nabavke „migova“, bivša funkcionerka SPS Dijana Vukomanović ušla je u otvoreni rat na Tviteru s poslanikom SNS Vladimirom Đukanovićem. Ona mu je poručila da mu „moleraj ide bolje od politike“, a on joj je uzvratio da kopa po zadnjici Vuka Jeremića.

Vukomanovićevu je verovatno pogodila Đukanovićeva izjava u Kuriru da želi da se udomi kod Jeremića, pa je posle objavljivanja teksta u Kuriru napisala na Tviteru:- Predlažem da kolega Đukanović pokaže kolika je „zver“ i da se dobrovoljno prijavi da na selu cepa drva za siromašne - izazvala ga je ona, a zatim nastavila da se prepucava u dosad neviđenoj formi. O na je za Kurir rekla:- Ne čitam tvitove gospodina Đukanovića. Poslednje što sam čula da je sam izjavio o sebi jeste da se bavi molerskim poslovima. Verujem da je u tom poslu bolji nego u politici - oplela je ona, ali Đukanović joj nije ostao dužan, te je zadržao stav da hoće da se „udomi kod Jeremića“ i brutalno joj odgovorio.

- Gospođa Vukomanović je uzela motiku. Kopa po Jeremićevoj zadnjici da bi dobila poziciju. Želim joj sve najbolje - poručio je Đukanović, a onda komentarisao njene opaske o moleraju, dodajući da je licemerna.- Što mi ta licemerna gospođa nije to rekla dok je uživala u blagodeti vlasti. Njene izjave govore o njoj. Poturica je gori od Turčina - smatra poslanik SNS.

Urnisali je na TviteruKOVAČEVIĆ: NEMAŠ STIDAŽestoka kritika koju je Dijana Vukomanović uputila vlasti na Tviteru izazvala je zgražavanje javnih ličnosti iz raznih tabora.Dramaturg Siniša Kovačević bio je nemilosrdan.- Nemojte, uvažena gospođo Dijana Vukomanović, vi kritikovati vlast, odvratno je, izaziva osećaj gađenja i stida. Onog stida koji vama nedostaje - odbrusio joj je Kovačević.Radikalka Vjerica Radeta pokazala je svoj stav.- Kaže Dijana da je i ranije kritikovala vlast. Sledeća je izjava da je napustila SPS zbog koalicije za koju se inače najviše borila - napisala je.

Nevena Mijušković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track