ZARAZNA K..VA ŠIRI SIDU: Srpski političari i fudbaleri u panici!
Foto: Shutterstock

Seks-skandal: Javne ličnosti u strahu od opake bolesti

ZARAZNA K..VA ŠIRI SIDU: Srpski političari i fudbaleri u panici!

Politika -

Nekoliko funkcionera viđalo se sa ovom elitnom prostitutkom u jednom poznatom hotelu, a u orgijama je često bilo i seksualnih odnosa bez zaštite

Među klijentima zaražene prostitutke, koja živi u jednoj evropskoj prestonici, i brojni poznati pevači i sportisti, sa kojima se viđala u luksuznom beogradskom hotelu

Već izvesno vreme vlada prava panika među srpskim političarima, ali i pevačima i fudbalerima! Naime, elitna beogradska prostitutka (ime poznato redakciji) koja živi u jednoj evropskoj prestonici a zaražena je virusom HIV viđala se s nekoliko srpskih političara, poznatih pevača i sportista.

Čim je procurila vest o njenoj bolesti, nekolicina funkcionera je medicinsku pomoć zatražilo van zemlje, ekskluzivno saznaje Kurir!

Usluge po preporuci- Nisu smeli da se testiraju u Srbiji jer bi to verovatno procurilo u javnost, pa su to obavili u susednim zemljama. Vlada prava panika, boje se da su možda zakačili sidu - priča naš sagovornik, inače blizak jednom od zaraženih političara (ime poznato redakciji) koji je koristio njene usluge. Naš izvor dodaje da je ovaj političar prostitutku preporučivao i svojim kolegama.- Ima tu političara koji se nalaze na vrlo visokim funkcijama, porodičnih ljudi, oženjenih, vrhunskih sportista, poznatih biznismena, pevača... Do nje se dolazilo isključivo po preporuci i sve je primala u jednom otmenom hotelu, gde ima apartman. Haos je nastao pre nekoliko sedmica, kada se u tim krugovima pročulo da je ona zaražena. Prijatelj mi je rekao da je u tim orgijanjima bilo i odnosa bez kondoma - priča izvor Kurira.On dodaje da su, kako ne bi pukla bruka, u panici putovali u inostranstvo kako bi diskretno obavili preglede.Seksolog Jovan Marić objašnjava zašto javne ličnosti plaćaju prostitutke.Bizarne seskualne fantazije- Znam iz profesionalnog iskustva da prostitutke ili prodavačice ljubavi posećuju između ostalog i osobe koje ne mogu lako da zadovolje svoje bizarne seksualne fantazije poput sadizma, mazohizma i raznih drugih krevetskih bravura. Razlog je najčešće to što takve stvari ne mogu da predlože suprugama, stalnim partnerkama ili povremenim „normalnim“ prijateljicama... Svako ko ima novac i moć lako može da dođe do mlade devojke koja se prodaje. Moguće i da su nesigurni i frustrirani zbog fizičkog izgleda, oblika i veličine polnog organa - priča Marić.On objašnjava i zašto je moguće da se toliko ljudi raznih profila i profesija ustremi baš na ovu prostitutku.- Ako kruži priča o nekoj majstorici u krevetu ili se pročuje, kako mi muškarci u žargonu kažemo, da u krevetu cepa čaršave, onda oni navale ko lud na brašno - komentariše Marić našu priču.

Aleksandra JankovićPOLITIČARI SE TESTIRAJU ZBOG HALO EFEKTAPsiholog Aleksandra Janković kaže da se muškarci, pa i političari, odlučuju iz mnogo razloga na animir-dame, a i da je jedan od njih - moda.- Mnogo je muškaraca koji žele da probaju seks s prostitutkama, neki to učine iz radoznalosti, neki iz takmičarskih razloga, a neki i da bi ostvarili fantazije za koje nisi imali dovoljno snage da ih isprobaju sa svojim suprugama. A što se tiče testiranja, postoji nešto što se zove halo efekat, kad jedan posumnja da je zaražen, ostali se vode njihovim primerom i hoće da provere šta se s njima dešava - kaže Jankovićeva.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

ISKRENI ŠAPIĆ: Smršao sam da ne ličim na Đilasovog gorilu

MRKONJIĆ U STRAHU: Ne smem da pisnem, izbaciće i mene Dačić!

VRŠNJAČKO NASILJE U BEOGRADU: Izvukli učenika iz škole i prebili ga!

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Šešelj vadi Vendi iz velikih dugova!

OČAJNI RADNIK RTB BOR Deca me pitaju: Tata, kad će ti porasti ruka?

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Bicikl otkriva ubicu pevačice

SPREMA SE VESELJE: Aleksandra i Filip prave svadbu u aprilu!

POSTALA MANEKENKA: Cecina Anastasija dobila 20.000 evra za prvu reklamu!

SERGEJ ĆETKOVIĆ ZA KURIR: Danas je moderno varati ženu!

OBNOVILI VEZU: Pomirili se Zorica i Gastoz

VEČE KAPITENA: Saša Ilić ulazi u istoriju Partizana

SEKS-BOMBE: Ovo su lepotice Orlova

DANAS UZ KURIR: Sve o kanceru - simptomi, faktori rizika i prevencija

Muškarci najviše obolevaju od raka pluća, a žene od raka dojke

U današnjem dodatku Vaš Lekar pročitajte sve što treba da znate o kanceru, kako prepoznati simptome i faktore rizika koji se razlikuju u zavisnosti od organa koji je zahvaćen.

Pored toga, saznajte sve o najbezbednijoj metodi uklanjanja visećih bradavica, nameštanju prvog vratnog pršljena, kada deci treba ukinuti popodnevno spavanje kao i koje su čudnovatne moći lekovite gljive „ruske čage“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track