(FOTO) ZAVRŠIO U GIPSU: Bajatović se skrkao zbog zgodne cice!
Foto: Privatna Arhiva

Najplaćeniji funkcioner stradao zbog ljubavi

(FOTO) ZAVRŠIO U GIPSU: Bajatović se skrkao zbog zgodne cice!

Politika -

Žene će mu doći glave: Direktor „Srbijagasa“ na posao dolazi sa štakama, jer je slomio nogu na fudbalu udvarajući se Novosađanki

Dušan Bajatović, direktor JP „Srbijagas“ i funkcioner Socijalističke partije Srbije, već danima dolazi na posao sa štakama. Bajatović je povredio levo stopalo, i to, kako saznaje Kurir, u lovu! Ali ako ste mislili da se ovaj socijalista povredio u lovu na jelene ili divlje svinje, varate se. Reč je o drugoj vrsti lova - ljubavnom. Naime, Bajatović je uvrnuo nogu pokušavajući da zadivi nepoznatu lepoticu u Novom Sadu.

- Dule je igrao fudbal sa svojim sestrićem na jednom igralištu u Novom Sadu. Spazio je u blizini jednu lepu devojku, primetio je da je i ona bacila oko na njega, pa je hteo da se pred njom pokaže. Krene on da dribla sestrića, ali se spotakne - kaže naš izvor koji se zatekao u blizini ove zanimljive scene.

Bajatović je za Kurir potvrdio da je stradao na igralištu.

- Tačno je, povredio sam se pokušavajući da impresioniram nepoznatu lepoticu - priznaje kroz smeh Bajatović u razgovoru za Kurir i nastavlja:

- Bio sam sa sestrićem na igralištu u Novom Sadu, igrali smo fudbal. I ne samo što me pobedio nego sam i nogu slomio u pokušaju da se dokažem.

Bajatović je potražio i pomoć lekara i završio u zavojima.

- Previli su mi nogu, ali moram da nosim zavoje narednih nekoliko dana. Dolazim na posao sa štakama - kaže Bajatović.

To mu, dodaje, nimalo ne smeta.

- Posao je iznad svega, a i, kako sam već rekao, povreda nije ozbiljna - kaže Bajatović.

Zaljubljive prirodeJURCAO 210 NA SAT ZBOG LEPE MAĐARICEDušan Bajatović je još jednom zbog ljubavi mogao da strada. Kako je Kurir pisao, direktor „Srbijagasa“ je u julu 2014. jurcao 210 na sat kako ne bi zakasnio na sastanak s Mađaricom za kojom je bio odlepio.- Imao je hitan sastanak, što ga je omelo da stigne na vreme, pa je, ako već hoćete zbog ljubavi, rekao šoferu da nagazi gas. Nikad ga nismo videli srećnog i zaljubljenog. Ne otkriva ko je devojka koja mu je zapala za oko, ali viđaju se u Mađarskoj. Njemu se više smučilo da mu devojke prilaze zbog moći i novca. Ovo je drugačije, ona i nema baš jasnu predstavu ko je on u Srbiji - otkrio je tada Bajatovićev prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track