ZELENI OBMANULI SPS: Zbog Karića Dačić noćas dizao ljude iz kreveta i sakupljao potpise po kućama!
Foto: Tanjug Sava Radovanović

Izborna lakrdija

ZELENI OBMANULI SPS: Zbog Karića Dačić noćas dizao ljude iz kreveta i sakupljao potpise po kućama!

Politika -
BEOGRAD - Predaja izborne liste oko SPS kasni jer Ivan Karić, lider Zelenih Srbije po statutu svoje stranke nije mogao da potpiše koalicioni sporazum sa socijalistima i Jednstvenom Srbijom, otkriva Kurir.

- Listu je trebalo da predamo u nedelju. Međutim, saznali smo da ona neće biti regularna jer nas je Karić na neki način obmanuo. Naime, prema statutu Zelenih Srbije koalicioni sporazum može da potpiše samo sekretar njihove stranke a ne Ivan Karić koji je to uradio prošle nedelje pred TV kamerama. A on je u svađi sa sekretarom... - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Predsednik SPS je poludeo kada je čuo šta mu je priredio Karić a među socijalistima vlada veliko nezadovoljstvo jer zbog tamo neke "kombi stranke" mi sad moramo ponovo da prikupljamo potpise. Oni će ostati na našoj listi ali neće ih biti u imenu koalicije, koju će predvoditi SPS i JS, odnosno Ivica Dačić i Dragan Marković Palma. Evo od noćas prikupljamo potpise, budili smo ljude po kućama... Nadamo se da ćemo danas predati listu ali i da će na njoj biti manje mesta za Zelene Srbije. Čujem da je Dačić rešio da ih kazni - priča naš sagovornik iz vrha ove koalicije.

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track