ŽESTOK RAT: Zukorlić i Ljajić se gaze preko izmišljenih poruka
Foto: Zorana Jevtić

Lideri Bošnjaka u Srbiji još se ne smiruju

ŽESTOK RAT: Zukorlić i Ljajić se gaze preko izmišljenih poruka

Politika -

Lokalni portali obelodanili navodnu prepisku ministra sa svojima u kojoj pljuje Vučića, ali i poruke lidera BDZ, koji traži da se glasa za Šešelja

Rat između pristalica dvojice lidera Bošnjaka u Novom Pazaru Rasima Ljajića i Muamera Zukorlića se zahuktava, a u najnovije prepucavanje njihove pristalice su uvukle i njih lično!

Čak su pljuvačinu koja danima traje nastavili i preko navodnih poruka jednog i drugog koje su obelodanili lokalni portali.A u haos su uvukli i premijera Aleksandra Vučića i lidera SRS Vojislava Šešelja. Povod su, podsetimo, bili izbori na portalu i Fejsbuk stranici Kurira.Naime, na sajtu Bosnjaci.net osvanula je i navodna prepiska između ministra i lidera SDPS Rasima Ljajića i izvesnog Kasima i Nihada zbog Kurirovih predsedničkih izbora, u kojoj Ljajić navodno za premijera Aleksandra Vučića kaže da je „džubre koje je uprskalo stvari“.- Sve je išlo dobro dok ne dođe ovaj muftija, a i ovo džubre Vučić je uprskao stvari, ali šta je, tu je, moramo ih pobjedit i moramo čisti bit i ako znam da je teško - piše u jednoj od poruka.Od lidera SDPS navodno stižu i instrukcije za Kurirovo glasanje za predsednika Srbije.- Hiljade profila hoću sutra, Kasime, kako si obećao, to i da dovršiš, vama je svima manje, to znate... Aktivirajte sve u opštinu uposlene, sad ili nikad... - kaže im navodno Ljajić.

S druge strane, predsednik BDZ Muamer Zukorlić svom najbližem saradniku Samiru Tandiru navodno daje instrukcije kako da glasaju.- Dajte, bre, ljudi, glasajte, slabo te ekipe noćas rade. Vučić ubi s glasovima. Dajte gas ekipama, objećao sam 10.000 minimum Voji glasova. Do maksimuma idite, bre, da ne ispadnem lažov. Objasnite ljudima zašto glasamo za Šešelja, šta ima veze, svi će misliti da ga Rasimovi glasaju - savetuje ga Zukorlić.Zukorlić tvrdi da on nije slao ove poruke.- Ma dajte! Podmetačina Rasimovih... Tačnije, Kasima Zoranića, otkrili ga moji - komentariše Zukorlić. Inače, Zoranić je jedan od najbližih Ljajićevih saradnika.

Rasim LjajićPRLJAVA PODMETAČINA, NEĆU VIŠE U TO BLATORasim Ljajić tvrdi da mu je sve podmetnuto, te da je reč o lažnim porukama.- Tražiću da se proveri autentičnost tih gluposti. Ako se utvrdi da sam stvarno ja to pisao, odmah podnosim ostavku! Ma i politiku istog momenta napuštam! A verujem čak i da je navodna Zukorlićeva prepiska izmišljena, i njemu su verovatno podmetnuli. Pošteno govorim - rekao je Ljajić i dodao:- Više u to blato da plivam neću, nisam rijaliti zvezda niti želim to da postanem. A očito da Zukorlić tu ambiciju ima.

S. V. - N. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track