ŽIVOJINOVIĆI OSTALI BEZ UNOSNOG BIZNISA: Veljin pajtos skinuo Jaguara Breni i Bobi
Foto: Dragan Kadić

Preokret u poslu

ŽIVOJINOVIĆI OSTALI BEZ UNOSNOG BIZNISA: Veljin pajtos skinuo Jaguara Breni i Bobi

Politika -

Folk zvezda i njen suprug ostali bez zastupništva „Jaguara“ i „Lendrovera“ u Srbiji jer je taj posao dobio Ostoja Mijailović, poslanik SNS i blizak prijatelj Velimira Ilića

Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović ostali su bez zastupništva „Jaguara“ i „Lendrovera“ u Srbiji - ovaj posao dobio je Ostoja Mijailović, poslanik SNS, ali i nekadašnji blizak saradnik lidera NS Velimira Ilića!Kako tvrdi obavešteni izvor Kurira, za ekskluzivno pravo zastupanja ovih prestižnih automobilskih brendova u Srbiji bile su zainteresovane mnoge firme, među kojima i poznati par.- Brena i Boba su se ozbiljno spremali da prošire svoju firmu „Grand motors“ ovim zastupništvom. Kupili su zemljište za 2,5 miliona evra kako bi osigurali da će ga dobiti, svesni da će to biti odlično za imidž firme, ali i doneti veliki profit. Na isti posao je bacio oko i poznati biznismen Branislav Grujić, i to preko firme „Kompresor“, ali ni on nije uspeo - kaže sagovornik Kurira. Pored svih njih, posao je pripao „Bavarija motorsu“, čiji je vlasnik Mijailović.- On je odskora u SNS, gde je prešao iz Nove Srbije. Biće ovlašćeni distributer „Lendrovera“ i „Jaguara“ za region, a investicija je vredna više miliona evra. Salon će početi da radi 2. septembra. Iako je mnoge začudila pobeda Ostojića, pozitivno je što će na otvaranje doći sam vrh automobilske kompanije - kaže izvor našeg lista.Komentar ovim povodom od porodice Živojinović juče nismo dobili.

Raste profitMILIONSKI POSAO ZA MIKROFIRMUZanimljivo je da firma „Bavarija motors“, prema podacima Agencije za privredne registre, ima samo dvoje zaposlenih. U 2014. godini je, prema finansijskom izveštajima, zaradila 711.000 dinara, a godinu ranije tek 192.000, što je oko 1.500 evra. Firma je osnovana 28. marta 2013. i jedini vlasnik i direktor je Ostoja Mijailović.

Ostoja MijailovićZADOVOLJAN POSLOMMijailović potvrđuje da će biti zastupnik.- Znam da su mnogi učestvovali na konkursu, da su Živojinovići bili suvlasnici firme koja je ranije uvozila ova vozila, pa su izgubili, a mi dobili. Meni je bitno da ćemo zaposliti 50 mladih ljudi i da smo pokazali profesionalnost firme - rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track