ZORANA: Ivice, ti si Bananamen! DAČIĆ: A ti si mi opasnica!
Foto: Marina Lopičić

Nove čarke između naprednjaka i socijalista

ZORANA: Ivice, ti si Bananamen! DAČIĆ: A ti si mi opasnica!

Politika -

Mihajlovićeva oplela i po Milutinu Mrkonjiću, za kog je rekla da je „auto-put koji povezuje dve njive“, a on joj je uzvratio da je neznalica i diletant, kao i da nije dama

BEOGRAD - Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović ponovo se okomila na socijaliste i njihovog lidera Ivicu Dačića, koga je nazvala Bananamenom i čarobnjakom. Iako ga je očigledno pecnula zbog čuvene afere sa snimcima njegovih susreta sa saradnikom narko-bosa Darka Šarića, Dačić joj je samo poručio da je opasnica.

- Zorana je opasnica, ali pošto je rekla da sam čarobnjak, neću se svađati. Pogotovo ne želim da se svađam sa ženama. Ipak sam džentlmen. Izbori su, svašta se priča - rekao je lider SPS za Kurir.Aktuelna ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u kampanji često kritikuje i sposobnost svog prethodnika Milutina Mrkonjića. Tako je i u ovom naletu na SPS potkačila i počasnog predsednika socijalista, koji je asocira na auto-put koji povezuje dve njive. Mada se i on pozvao na svoje džentlmenske manire, dosta oštrije od Dačića je reagovao na nove uvrede iz tabora naprednjaka, pa je Zorani poručio da se „mane ćoravog posla“.Maniri socijalista- Po prirodi sam džentlmen, ali pošto gospođa ministarka nije dama, moram da joj poručim da s profesionalnim neznalicama i političkim diletantima neću više da polemišem. O struci ne razgovaram ni sa onima koji gradilišta kod Ljiga obilaze helikopterom - izjavio je Mrkonjić za naš list.Upravo je on u ovoj kampanji zakuvao rat između SNS i SPS i pričom o lažnom uspehu projekta Prokop zadao za sada najjači udarac naprednjacima. Zavadio ih ProkopUmesto da se kao koalicioni partner u Vladi pridruži pohvalama za rekonstrukciju ove železničke stanice, Mrkonjić je na sve to pljunuo i rekao da je Prokop samo prefarban i prekrečen. I potpredsednik SPS Branko Ružić često je slao otrovne strelice prema SNS, a najbolnija je bila fotografija na kojoj se grli s Igorom Mikićem, huliganom koji je u prenosu uživo vikao: „Vučiću, pederu“. I ministarka Mihajlović nije bila ništa nežnija i još se pamti da je za ljude u SPS rekla da su „gotovo bednici“.

Mrka prvi počeoU SVAĐU SA SNS UPLEO I BEKUTUPočasni predsednik SPS danima je provocirao naprednjake zbog otvaranja stanice Prokop, pa je u priču upleo i svoju lepšu polovinu Anu Bekutu.- Vodio sam pre neki dan Anu tamo, nije verovala da ne može da se siđe dole. Za dva sata, koliko smo tamo proveli, nijednog putnika nismo videli. Daleko je to od završenog - rekao je Mrkonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track