OPŠTI HAOS NA IZLOŽBI PASA U PANČEVU: U sukobu oko pobednika sevale pesnice, vlasnici se šutirali a psi kidisali!
Foto: Profimedia

jedva ih razdvojili

OPŠTI HAOS NA IZLOŽBI PASA U PANČEVU: U sukobu oko pobednika sevale pesnice, vlasnici se šutirali a psi kidisali!

Srbija -

Dvojica vlasnika pasa koji su učestvovali na današnjoj izložbi u Vojlovici (Pančevo) potukli su se na ovom takmičenju, a prema rečima očevidaca koji su prisustvovali incidentu, nasilnom fizičkom obračunu pridružili su se i psi koji su se tu zatekli.

foto: Profimedia

Kako nam je jedna sugrađanka objasnila, stvar se zahuktala na terenu FK Mladost, oko 11.30, nakon proglašenja pobedničkog psa.

- Nakon što je izglasan pobednik izložbe i učesnici počeli da izlaze iz ringa, jedan mladić je napao vlasnika pobedničkog psa - nemačkog lovnog terijera. Bio je nezadovoljan i ljut zbog navodnog nepravednog suđenja i činjenice da neki od njegovih pasa nije odneo trofej. Sevale su i pesnice i šutiranje, užas! Imala sam sestrića pored sebe, dete se prenerazilo - objašnjava ona.

Dodaje i da je se stvar dodatno zakomplikovala ulaskom treće osobe u raspravu.

foto: FOTO REUTER

- Napadač je pored sebe imao i jednog od svojih pasa, oštrodlakog jazavičara, dok vlasnik pobedničkog psa nije imao svog ljubimca u pratnji. Međutim, u toj gunguli se onda našao i prijatelj napadača, sa svojim psom - takođe nemačkim lovnim terijerom, koji je pokušao da ih razdvoji. Onda je još i njegov terijer, verovatno zbunjen i uplašen, napao jazavičara. Pas je baš stradao, koliko sam mogla da vidim - dodaje očevidac.

Prema njenim rečima, okupljeni su jedva uspeli da razdvoje pse i njihove vlasnike, ali srećom učesnici incidenta nisu zadobili teže telesne povrede.

foto: Shutterstock

Organizatori: Samo čarkanje i ništa više

S druge strane, organizatori skupa iz kinekološkog društva "Bansif" tvrde da je došlo samo do "sitnog čarkanja dvojice ljudi, bez prisustva pasa".

- Sve se desilo van terena na kojem se izložba održavala i sem malo koškanja i pocepanih majica ništa drugo se nije desilo. U tuči su učestvovali samo njih dvojica, nije bilo nikog više sa strane - kažu u "Basnifu".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Džinovi među kucama: Ovo je 10 najvećih pasa na svetu

(Kurir.rs/Blic, A. Ristović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track