IZAŠAO S POSLA I REKAO DA IDE KOD LEKARA: U Nišu nestao radnik Mediane Dejan Živadinović
Foto: Privatna Arhiva

policija traga

IZAŠAO S POSLA I REKAO DA IDE KOD LEKARA: U Nišu nestao radnik Mediane Dejan Živadinović

Srbija -

Poslovođa u Službi za sakupljanje i transport otpada u “Mediani” Dejan Živadinović nestao je u utorak 27. juna, kaže njegova supruga. On je izašao s posla, rekavši da ide do lekara, kada mu se gubi svaki trag. Iz niške policije kažu da tragaju za njim.

Živadinovićeva supruga Marija koja takođe radi u JKP “Mediana” kaže da su ujutru zajedno otišli na posao, ali se on nakon toga nije javljao, što je njoj bilo sumnjivo.

Izašla sam na parking i videla da mu nema auta. Posle toga sam saznala da je pitao šefa da u periodu od pola 9 do 10 sati izađe i da ode do Mašinske ambulante da da krv. Međutim, tamo su rekli da je bio prozivan oko 11 sati, ali se tamo uopšte nije pojavio - dodaje supruga.

Kasnije je, dodaje, od kolega saznala da je kolima “proleteo” Mramorskom ulicom gde se nalazi sedište "Mediane", nakon čega mu se gubi svaki trag.

Potom ga je tražila po gradu, a onda prijavila policiji nestanak.

- U policiji sam pitala sam da li mogu da ga lociraju po telefonu, kola su sa kodiranom bravom, znam da i to može da se prati, da se vidi bar poslednja lokacija gde je bio. Dobila sam odgovor od njih da Zakon o zaštiti privatnosti punoletnih kaže da to nije izvodljivo - kaže Živadinovićeva.

Njen suprug je, dodaje, pre mesec dana imao "veliki problem na poslu zbog čega je imao i psihičkih problema". Supruga kaže da sumnja na sve, ali tvrdi da nestali Dejan nije neko ko bi otišao od nje i dece, a da se ne javi.

U niškoj policiji kažu da im je nestanak prijavljen juče oko 16 sati i da “preduzimaju sve mere iz svoje nadležnosti u potrazi za njim”.

Oni koji budu imali neke informacije u vezi sa nestankom Dejana Živadinovića mogu da jave policiji na 192.

(Kurir.rs/Južne vesti, J.A.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO : 11 sati traje napad na sajtove Adrija medija grupe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja