(KURIR TV) PAKAO NA ŠINAMA: Putnici iz Beograda krenuli sinoć za Bar, a bili zaglavljeni u Prijepolju do danas posle podne!
Foto: Kurir

HAOS!

(KURIR TV) PAKAO NA ŠINAMA: Putnici iz Beograda krenuli sinoć za Bar, a bili zaglavljeni u Prijepolju do danas posle podne!

Srbija -

Putnici koji su sinoć iz Beograda u 21.10 krenuli vozom za Bar, gde je trebalo da stignu jutros u 9.00, bili su zaglavljeni u Prijepolju, noćas od 3 sata pa sve do popodne.

Kako javljaju čitaoci Kurira koji se nalaze u ovom vozu za sada nema nikakvih informacija kada će nastaviti put, a razlog kolapsa, kako im je rečeno, je kvar na mreži.

Putnici su nervozni, a među njima ima i dece i starijih osoba.

Posle višesatnog prekida krenuo voz za Bar

Preduzeće "Srbija Voz" saopštilo je da je jutros u 3.50 časova došlo do prekida saobraćaja međunarodnih vozova na relaciji Beograd - Bar, a da je saobraćaj za putnički voz ponovo uspostavljen danas posle 12.00 časova.

Vozovi su bili zaustavljeni u stanici Prijepolje teretna.

Kako se navodi, razlog prekida saobraćaja bio je nestanak napona u kontaktnoj mreži, zbog uplitanje pantografa lokomotive teretnog voza koji je prevozio Fijatove automobile za Bar. Saobraćaj za dizel vuču je uspostavnjen u 11.52 časova kada je pokrenut teretni voz i vraćen u stanicu Prijepolje teretna nakon čega je prvi međunarodni putnički voz krenuo za Bar. U saopštenju se navodi da se u vreme prekida saobraćaja maksimalno vodilo računa o putnicima i obezbeđeno im je osveženje.

(Kurir.rs/M.B/Tanjug, Foto: Kurir Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track