(FOTO) NIŠLIJKA NA TRONU: Lepa Jana (17) nova mis juga Srbije
Foto: Jugmedia/Milica Ivanović

Izbor u Leskovcu

(FOTO) NIŠLIJKA NA TRONU: Lepa Jana (17) nova mis juga Srbije

Srbija -

LESKOVAC - Učenica Ekonomske škole iz Niša Jana Radulović (17) proglašena je u Leskovcu za Mis Južne Srbije 2017, najlepšu, ujedno i najmlađu među 11 takimičarki iz ovog dela Srbije.

Njoj je krunu predala i stavila na glavu prošlogodišnja Mis Južne Srbije Maja Smiljković iz Leskovca.

I ostale četiri najlepše takimičarke su iz Niša, pa se tako može reći da je ovogodišnje takmičenje za najlepše devoje Južne Srbije proteklo u znaku Nišlijki.

foto: Jugmedia/Milica Ivanović

Višečlani stručni žiri je za prvu pratilju izabrao studentkinju Pravnog fakulteta iz Gnjilana Žaklinu Živković (21), koja studira u Nišu, za drugu Katarinu Milenković (25), studentkinju Filošloškog fakulteta, takođe iz Niša. Mis šarma Južne Srbije je Jelena Maksimović (19), a mis fotogeničnosti Andrea Terzić, takođe obe iz Niša.

„Iznenađena sam i srećna, srećna bi bila i da nisam pobedila jer me organizacija i atmosfera u Leskovcu oduševila“, rekla je u izjavi Jugmedii nova najlepša južnjakinja Jana Radulović.

Ovo je njeno prvo prijavljivanje i prva pobeda na takmičenjima za lepotu, ali i celokupno scensko držanje.

„Vežbale smo samo danas, nikada se pre nisam prošetala pred ovolikim brojem ljudi, kamerama i foto-aparatima. Međutim, dopalo mi se, pa već planiram da se bavim modelingom“, priča mlada devojka, kojoj je najveća podrška bila majka.

(Kurir.rs/Jugmedia/Milica Ivanović/Foto: Jugmedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track