BEZDUŠNI NAPAD U PROKUPLJU: Bivši muž pretukao ženu u porodilišu
Foto: Shutterstock

NASILJE

BEZDUŠNI NAPAD U PROKUPLJU: Bivši muž pretukao ženu u porodilišu

Srbija -

Nasilnik napao bivšu suprugu s kojom ima petoro dece, udarao je po glavi i telu, a zatim pobegao

Policija traga za Igorom I. iz okoline Prokuplja, koji je juče pretukao svoju bivšu suprugu Jasminu D. (35) u zgradi ginekologije prokupačke Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“.

Očevici kažu da je Igor svirepo tukao svoju bivšu ženu a dijagnostikovan joj je prelom jagodične kosti i ona je juče popodne hitno prebačena u Klinički centar u Nišu.

Kako smo nezvanično saznali, žena se nedavno porodila, jer je u vanbračnoj vezi sa drugim muškarcem, i došla je na pregled, ali se u zgradi bolnice pojavio njen bivši suprug i napao je na hodniku. U tom trenutku s njom je bila desetodnevna beba i najstarije dete, koje ima s bivšim suprugom Igorom. Nasilnik je, kako saznajemo, najpre vređao bivšu ženu, a zatim počeo da je udara. U njenu odbranu su stali i medicinski tehničari sa odeljenja ginekologije i zaposleni u bolničkom obezbeđenju. Na sreću, desetodnevna beba je bila u nosiljci, tako da je nasilnik nije povredio. U jednom trenutku napadač se otrgao obezbeđenju i pobegao.

- Sigurno je znao njeno kretanje i gde će je naći. Sa Jasminom su u bolnici bile njihova najstarija ćerka i desetodnevna beba. Dejan je, čim joj je prišao, počeo da je tuče. Nesrećna žena na glavi, ali i po celom telu ima povrede u vidu hematoma. Srećom, odmah su skočili tehničari, koji su čuli vrisku, ali je tada on izleteo iz zgrade, pa su ga radnici obezbeđenja, medicinski tehničari i nekoliko ljudi koji su se tu zatekli jurili po bolničkom krugu. Ipak, nisu mogli da ga uhvate. Sve se desilo u momentu, jer kad je Igor upao u čekaonicu, Jasmina je bila sama s decom i čekala je pregled - kaže naš izvor iz bolnice.

foto: Biljana Roganović

Dok su ga jurili, jedan muškarac je, trčeći za njim, doviknuo: „Stani i dođi mene da biješ, skote jedan, krenuo si na ženu!“

- Možda je i sreća što ga niko nije uhvatio jer je u trenutku izazvao bes u svima koji su videli kako izgleda njegova bivša supruga - priča nam jedan svedok.

Jasmina D. je odmah primljena na Odeljenje urgentne medicine, gde je obavljena dijagnostika i utvrđen je prelom jagodične kosti.

Jasmina D. sa Igorom I. ima petoro dece i živeli su u selu nadomak Prokuplja u teškim uslovima jer nijedno nema stalno zaposlenje. Njihov brak nije bio idealan, ali su nekako preživljavali, sve dok se na kraju, pre otprilike godinu dana, nisu razveli i svako je pošao na svoju stranu. Sada oboje imaju druge veze.

- On preprodaje drva i prošle zime ona i deca su se smrzavali, a on nije hteo da im donese drva - priča osoba koja ih oboje poznaje.

U prokupačkoj bolnici nam je potvrđeno da je žena povređena i da je intervenisalo obezbeđenje, kao i zaposleni kako bi uhvatili napadača.

Predaja

U POLICIJU SA ADVOKATOM

Igor I. se, kako nezvanično saznajemo, telefonom juče posle napada javio policiji i rekao da će sam doći u policijsku stanicu. On je najavio da će se u policijskoj stanici u Prokuplju pojaviti isključivo u prisustvu advokata. Do zaključenja ovog izdanja nije bilo potvrde da se predao policiji, koja je odmah po prijavi počela potragu za nasilnikom.

Kurir / Biljana Roganović

Foto: Shutterstock, Biljana Roganović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track