(FOTO) PREDRAG UHVATIO NEMAN U DUNAVU KOD NOVOG SADA: Ulovio soma od 105 kg i 2,5 metara!
Foto: Facebook Printscreen USR Šaran Petrovaradin 1953

U blizini Žeželjevog mosta

(FOTO) PREDRAG UHVATIO NEMAN U DUNAVU KOD NOVOG SADA: Ulovio soma od 105 kg i 2,5 metara!

Srbija -

Sportski ribolovac Predrag Radosavljev upisao se juče po podne u istoriju kada je u Dunavu kod Novog Sada, u blizini Žeželjevog mosta, upecao pravu rečnu neman i grdosiju - soma od 105 kilograma i dva i po metra!

"Član našeg udruženja Predrag Radosavljev sa svojih 40 godina i sa 30-tak godina ribolovačkog staža ulovio je danas na Dunavu u neposrednoj blizini Žeželjevog mosta iz čamca na štap akcije 100gr, sa mašinicom veličine 4000, na strunu debljine 0,20 i predvezom od najlona debljine 0,40 i glavinjarom, rekordnog soma dugačkog 250cm i teškog 105kg", pohvalilo se udruženje USR Šaran Petrovaradin 1953 na svom Fejsbuk profilu objavivši i nekoliko desetina fotografija svog ribolovca i njegovog ulova.

"Fotografije ipak ne mogu dočarati veličinu ove trofejne ribe ali mogu zabeležiti ovaj istorijski momenat u rekreativnom ribolovu na ovim terenima, a Predragu uspomenu na ribu svog života. Čestitke našem kolegi sa željom da se ponovi i njemu ali i ostalim ribolovcima koji love ribe na ovim terenima i nadamo se da će se ovaj uspeh ponoviti... Bistro svim ribolovcima a još jednom sve čestitke našem kolegi Predragu koji nam je omogućio jedan ovakav ulov", piše na Fejsbuk stranici udruženja uz zahvalnost fotografu Milici koja je zabeležila ovaj neverovatan trenutak.

(Kurir.rs/EPK/Foto: Facebook printscreen Šaran Petrovaradin 1953)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja