(VIDEO) KAD LJUBAV PROĐE, MORA DA ZABOLI: Pogledajte kako se Nišlijka osvetila vlasniku menjačnice koji je raskinuo njihovu vezu
Foto: Printscreeen YT

LOMILA STAKLA, GAĐALA KAMENJEM

(VIDEO) KAD LJUBAV PROĐE, MORA DA ZABOLI: Pogledajte kako se Nišlijka osvetila vlasniku menjačnice koji je raskinuo njihovu vezu

Srbija -

Devojka stara oko 30 godina polomila je sva stakla na menjačnici u niškom naselju Beogradmala u Ulici Duke Đinić, u centru grada, na ulazu u pijacu kod gradske autobuske stanice, na očigled užasnutih prolaznika.

U prvom trenutku svi su mislili da je u pitanju pljačka, ali se ispostavilo da su u pitanju „ljubavni problemi“, te da je devojka odlučila da nanese štetu svom ljubavniku nakon kratke svađe.

Po rečima očevidaca, ona je razbila stakla gađajući ih kamenjem, a bilo je i onih koji su celi incident snimali mobilnim telefonima.

Portal Građanin.rs navodi da vlasnik menjačnice nije hteo da reaguje zbog novog zakona o sprečavanju nasilja, zabog čega je dopustio već bivšoj devojci da iskali svoj bes na radnji, dok ona nije štedela trud.

Što je bes bio veći, videlo se i da je ljubav bila strasnija. K’o može toliko da te razbesni kao onaj do koga ti je na svetu najviše stalo. Zato je on lepo sedeo između dva blindirana stakla dok nije stigla policija, a policiji je podosta trebalo da stigne.

- Pa šta ću sad, nastavljamo gde smo stali, raskinuo sam jer nisam hteo više vezu. Nisam očekivao baš da će do ovoga da dođe, ali šta je tu je…- slegao je ramenima vlasnik menjačnice i dodao u šali „da je jedina korist od svega što ima dokaz da su stakla stvarno blindirana“.

foto: Jugmedia/Dragan Marinković

Za kratko vreme, okupio se narod. Umesto da smiruju devojku, mnogi su uključili kameru telefona i pratili dramu. Ljudi su se zaustavljali kolima, biciklama, snimali… Zato sad ima nekoliko snimaka na internetu ovog incidenta iz različitih uglova.

Devojka nije htela nikoga da opljačka (sticaj okolnosti da je u pitanju menjačnica), nije htela da se okoristi, a po nekakvoj službenoj dužnosti tereti se za remećenje javnog reda i mira. U stvari to je čista strast i bes. To je moja Beogradmala.

(Kurir.rs/Građanin.rs, M.Smiljković; Video LJ.P/gradjanin.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track