(FOTO) ŽIVOT SLADAK KO BOMBONA, POSLEDNJI POZDRAV, BRATE HEFNERU: Ovim čituljama su se Srbi oprostili od osnivača Plejboja
Foto: Profimedia

Na ideju došli uz jutarnju kaficu

(FOTO) ŽIVOT SLADAK KO BOMBONA, POSLEDNJI POZDRAV, BRATE HEFNERU: Ovim čituljama su se Srbi oprostili od osnivača Plejboja

Srbija -

Vest o smrti osnivača Plejboja Hjua Hefnera obišla je ceo svet, a ni Srbi mu nisu ostali dužni.

Naime, njegovi najverniji fanovi iz Niša dali su mu čitulju u Narodnim novinama.

foto: printscreen narodne novine

Dok se slavne ličnosti iz svetskog šou biznisa opraštaju od Hjua Hefnera putem društvenih mreža, nekoliko Nišlija, njegovih fanova, poštovalaca njegovog lika i dela, okupili su se i dogovorili da daju čitulju Hjuu Hefneru u Narodnim novinama. Tekst jednostavan i jasan – "Poslednji pozdrav našem bratu. Zauvek tvoji prijatelji."

(VIDEO) UMRO HJU HEFNER: Osnivač Plejboja preminuo u 91. godini

Oni kažu da su na ideju došli spontano, da su, dok su pili jutarnju kafu prošitali vest o njegovoj smrti, i odmah se dogovorili da mu daju čitulju.

"Svi iz ovog društva godinama kupuju i čitaju Plejboj, ali nije to jedini razlog, oduševljavao nas je pozitivan stav Hjua Hefnera, a naročito njegovo protivljenje NATO bombardovanju Srbije 1999. godine", rekli su oni.

Jednako originalni dvojac su i izvesni Krte i Vlačić koji su se čituljom u Politici oprostili od, kako su Hefnera nazvali, "gospodara noći".

foto: Printscreen/Politika

"Život sladak ko bombona. Poslednji pozdrav gospodaru noći", stoji u pomenutoj čitulji.

(Kurir.rs/Belle amie/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track