UŽAS U SREMSKIM KARLOVCIMA: Učenik bivšoj devojci usred škole lupao glavom o zid, profesoru pred očima?!
Foto: Youtube printscreen

Incident u uglednoj gimnaziji posle časa

UŽAS U SREMSKIM KARLOVCIMA: Učenik bivšoj devojci usred škole lupao glavom o zid, profesoru pred očima?!

Srbija -

SREMSKI KARLOVCI - Učenik gimnazije u Sremskim Karlovcima navodno je pretukao prošle nedelje u školi svoju bivšu devojku s kojom, uzgred, ide u isti razred.

Kako navodi izvor lista iz škole, do incidenta je došlo posle časa. Momak je prvo, posle verbalne rasprave, devojčicu udario pesnicom u potiljak, ali tu nije bio kraj. Kada je ona počela da se brani, dobila je i udarac glavom o zid.

Pojedinci koji su prisustvovali događaju tvrde da je ona posle prvog udarca skočila na njega, a on je bacio sa sebe, prilikom čega je ona udarila glavu, dok drugi kažu da je mladić namerno udario njenom glavom o zid pošto je počela da mu pruža otpor.

foto: Youtube printscreen

Izvor lista dodaje da je nemilu scenu video i profesor, a da je razredni starešina povređenu učenicu odvezao u Urgentni centar, gde je utvrđeno da nije zadobila teže povrede.

- Sve se to odigralo posle časa koji su imali. Oni su ranije bili u vezi, a ona ga je ostavila. Međutim, nešto mu je dobacila, da bi je on posle toga udario. Kratko je trajalo, ali je ipak nasilje kakvo se baš retko viđa u našoj školi, navodi izvor.

Kako se saznaje, zbog incidenta su u školu na sastanak pozvani roditelji oba đaka. U školu je nakon tuče takođe pozvana i policija koja je sastavila zapisnik, dok će protiv momka, kako se nezvanično saznaje, navodno biti podneta krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda.

Iz gimnazije u Sremskim Karlovcima nije stigao odgovor na pitanja o incidentu, kao ni o merama koje su eventualno preduzeli protiv učenika, dok je u školi rečeno da v.d. direktora Milan Đurišić nije tu.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Youtube printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Putin i Tramp šalju izaslanike u Beograd na istorijski sastanak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track