PIJANI AMERIKANAC (35) DOBIO BATINE U NIŠU: Uhapšen Nišlija (21), zbog devojke mu slomio nos u tuči ispred kafića
Foto: Youtube Printscreen

Otpušten na kućno lečenje

PIJANI AMERIKANAC (35) DOBIO BATINE U NIŠU: Uhapšen Nišlija (21), zbog devojke mu slomio nos u tuči ispred kafića

Srbija -

NIŠ - Inspektori odeljenja za krvne i seksualne delikte PU Niš uhapsili su Nišliju A.L. (21) jer je jutros oko tri sata pretukao 35-godišnjeg Amerikanca.

Osumnjičeni se tereti da je oštećenom američkom državljaninu zadao udarac u predelu nosa nakon što se ispred jednog kafića u Nišu potukao i posvađao sa njim – saopštila je niška policija.

Kako saznajemo, povod pesničenja je bila svađa oko devojke.

foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

- Do sukoba je došlo u kafiću u ulici Cara Dušana gde se nalazio Amerikanac, trojica Srba među kojima i A.L. i nekoliko momaka iz Belgije. Belgijanci i Nišlije su se te večeri upoznali i zajedno su pili dok je Amerikanac bio u društvu jedne devojke. Jedan od Belgijanaca je dobacio nešto devojci što se Amerikancu nije svidelo pa su se pokoškali. Strasti su se smirile, ali je američki državljanin odlučio da napusti kafić. Kada je izašao, A.L. je pošao za njim, ispred kafića su se najpre vredjali a zatim i potukli.

Rvali su se i pali na zemlju, a tokom tuče A.L. je Amerikanca udario u nos i polomio ga. Dvojica Srba su izašla iz kafića, razvadila ih i pozvala policiju – kažu naši sagovornici iz istrage.

Amerikanac je zbrinut na ORL Klinici gde mu je uradjena repozicija nosa i otpušten je kućno lečenje. Policija je navela da je A.L. određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za tešku telesnu povredu biti priveden nadležnom tužiocu.

(Kurir.rs/D.K./Foto: Youtube printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Mama je otišla da trči i nestala je u travi! Ovo je rekla mala Jana o ubistvu pevačice Jelene Marjanović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track