(FOTO) U SELU NEŽENJA ON JE GLAVNI ŠMEKER! Ovo je najveći baja u Jadranskoj Lešnici za kojim uzdišu čak i udate žene!
Foto: Filip Plavčić

samo trepne, one padaju

(FOTO) U SELU NEŽENJA ON JE GLAVNI ŠMEKER! Ovo je najveći baja u Jadranskoj Lešnici za kojim uzdišu čak i udate žene!

Srbija -

Na pitanje da li je imao problema da se oženi kao većina njegovih komšija, Milan je samouvreno odmahnuo glavom...

Jadranska Lešnica je selo u Srbiji u kojem od 2.500 stanovnika živi čak 250 neženja. Navodni razlog za to stanje nekada je bila loša infrastruktura, ali bolji izgled sela ipak nije doneo očekivane rezultate, piše Espreso

Još jedanput su naišli na zid, jer kako kažu žene traže luksuz, a oni nisu imućni i ne mogu im pružiti život kakav su zamislile.

foto: Filip Plavčić

U moru neženja koje smo pronaši u Jadranskoj Lešnici, izdvojio se jedan naočit momak koji je prema priči meštana pokupio sve simpatije lokalnih devojaka. U pitanju je Milan Đorđević (35) koga su meštani "proglasili" najlepšim u celom selu. On takođe ne krije da je postao pravi miljenik žena u Jadranskoj Lešnici.

foto: Filip Plavčić

- Odrastao sam i živim u ovom selu od kad postojim, radim dva posla, jedan na građevini, a drugi na zemlji. Obrađujem svoju zemlju kod kuće, i svaki dan mi prolazi veoma radno, ali se svakako teško živi, objašnjava Milan.

foto: Filip Plavčić

Na pitanje da li je imao problema da se oženi kao većina njegovih komšija, Milan je samo odmahnuo glavom.

- Oženio sam se "u cugu" što se kaže. Imam predivnu ženu i dvoje dece, ali ni pre braka nisam imao problema sa ženama. Iako sam skroman i ne volim da se šepurim, bio sam miljenik žena ovde i nije mi baš najasnije zašto svi ovde "muče muku", objašnjava Milan.

foto: Filip Plavčić

Pored njega smo zatekli i kolege sa kojima Milan provodi najviše vremena i koji su nam rekli da se jedva odbranio od "silnih žena koje su ga pratile u stopu".

foto: Filip Plavčić

- Naš Milanče je bio glavni baja u selu dok se nije oženio. Na njega su se "ložile" i udate i slobodne, mogao je da bira za razliku od mnogih ovde, priča Dragojlo, Milanov komšija i kolega.

foto: Filip Plavčić

Milan u selu važi za najvećeg šmekera, ima dvoje dece, ženu, ali i samopuzdanje koje je prema njegovim rečima pola posla.

foto: Filip Plavčić

(Espreso/Jelena Jovanović/Foto: Filip Plavčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track