(VIDEO) OVOG NEMA NI U ŠPANSKIM SERIJAMA, FATALNA LEPOSAVA: Vladimir sinu preoteo devojku, pa sad ne zna da li je svojoj deci otac ili deda?!
Foto: Youtube Printscreen

Zbunjujuća DNK zagonetka

(VIDEO) OVOG NEMA NI U ŠPANSKIM SERIJAMA, FATALNA LEPOSAVA: Vladimir sinu preoteo devojku, pa sad ne zna da li je svojoj deci otac ili deda?!

Srbija -

Vladimir je bio jedan od najvećih gazda luna-parkova u Srbiji. A onda je upoznao Leposavu, koja je u tom trenutku bila devojka njegovog sina iz prvog braka

- Mi smo do pre tri godine bili srećna porodica, a sad se odjednom ta ljubav izgubila. Deca su se okrenula prema majci, mene napustila i izdala, kao Juda Isusa što je izdao - priča Vladimir Sadžak, koji je sa suprugom Leposavom bio u braku 17 godina. Bio, sve dok ona nije pobegla od njega, a on se zapitao da li je deci koju ima sa ženom otac ili deda. Zbunjeni ste?

foto: Youtube Printscreen DNK

- Taj moj najstariji sin, Vladica, za Lepu nije mnogo mario i brzo je šutnuo. Meni je bilo žao jer je bila dobra devojčica, imala je 17 godina. Tešio sam je neko vreme i u tom tešenju se rodila ljubav između nas dvoje. Sin nije imao ništa protiv jer je on više nije voleo - priča Vladimir.

Nije prošlo mnogo i dvoje zaljubljenih se venčalo, i to baš 14. februara. Simbolično. Kao što su i deci, simbolično, dali imena Valentin i Valentina.

- Čim smo se venčali, meni je sve krenulo nizbrdo. Posao i ja propadamo, kao da sam pod nekim malerom i urokom. A na nju kao da je neko bacio mađije. Živog će me u grob strpati. Tokom braka je bila toliko ljubomorna da je i fizički nasrtala na mene, pa sam se branio tako što bih je istukao. Bežala je od kuće nekoliko puta, pa bi se vraćala - priznaje Vladimir.

foto: Youtube Printscreen DNK

Leposava je poslednji put pobegla od supruga pre dva meseca i ne planira da mu se vrati. A u Vladimira se i pre toga uvukao crv sumnje. Njihov sin, kako tvrdi, ne liči na njega, već na svog brata, Vladicu. Fizički, ali i po karakteru.

- Mali je plav, baš kao i Vladica. Ako su deca moja, ja ću se ponovo potruditi oko njih, da povratim ljubav, da se zajedno okrenemo prema budućnosti. Sećam se koliko su me sin i kćerka voleli, toliko da je devojčica pričala da sam je rodio ja, a ne majka - ispričao je Vladimir u emisiji "DNK".

foto: Youtube Printscreen DNK

Njegova supruga ni u jednom trenutku nije htela da se snima, niti da da izjavu, baš kao ni deca. Jedva su uspeli da ih nagovore da daju bris za utvrđivanje očinstva. Kada su na kraju uspeli, dok su im uzimali bris, deca su bila jako ljuta.

Jedino što je Leposava prokomentarisala van kamera je da se njihov brak okončao zbog loših odnosa i fizičkog nasilja. Kako je objasnila, i deca su zbog toga ljuta na njega.

Posle nekoliko dana, rezultati su bili gotovi, a koverat pred Vladimirom. Međutim, ni u jednom trenutku se na njegovom licu nije primetilo da je znatiželjan, da ga zanima da li je zaista otac deci.

- Na osnovu dobijenih rezultata iz dostavljenih uzoraka zaključuje se da je Vladimir Sadžak biološki otac dečaka i devojčice - pročitao je nalaz iz laboratorije i odahnuo.

- Srećan sam, moja su deca, sad imam razloga još više da se borim za njih i nju - kratko je prokomentarisao uz osmeh olakšanja.

Uveren da za njih dvoje još ima nade i da može da povrati ljubav svoje žene i dvoje dece, Vladimir je ispratio ekipu emisije "DNK". Šta se dalje desilo, zna samo njih četvoro, ali ova porodična priča ostaje kao jedna od najupečatljivijih koje smo do sad čuli.

(Kurir.rs/DNK/Foto: Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track