ULICA OTVORENOG SRCA PRVI PUT U NIŠU: Deda Mraz, Kazandžijsko sokače, vilenjaci...
Ulica otvorenog srca u Beogradu, Foto: Fonet/Aleksandar Levajković

manifestacija poput one u beogradu

ULICA OTVORENOG SRCA PRVI PUT U NIŠU: Deda Mraz, Kazandžijsko sokače, vilenjaci...

Srbija -

Po ugledu na Ulicu otvorenog srca u Beogradu, u Nišu će istoimena manifestacija sutra, 30. decembra, biti organizovana u Kazandžijskom sokačetu, u Obrenovićevoj ulici i na Trgu kralja Milana.

Ulicu otvorenog srca organizovaće poslovno udruženje "Niška varoš" i trajaće od 12.00 do 16.30. Menadžer ovog odruženja Vladimir Veličković izjavio je za da će u okviru pomenute manifestacije biti organizovan čitav niz zanimljivih dešavanja za najmladje Nišlije.

"Na platou kod Tržnog centra Kalča biće Deda Mraz sa kojim će deca moći da se slikaju, a Kazandžijskim sokačetom će šetati vilenjaci, Sneško Belić i zabavljači na štulama. Tu će biti i živa statua", rekao je Veličković.

On je izjavio da će ispred ulaza u Kazandžijsko sokače biti postavljena mala bina na kojoj će biti izvedena pozorišna predstava za najmladje, a potom će nastupiti grupa Bum 092 i Oliver Katić.

U okviru Olice otvorenog srca, dodao je Veličković, na Trgu kralja Milana članovi Kluba za osnaživanje mladih Kom 018 deliće najmladjima novogodišnje ukrase od papira.

Na sednici Veća grada Niša odlučeno je da za organizaciju Ulice otvorenog srca iz budžeta grada bude izdvojeno 500.000 dinara.

Kurir.rs/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novogodišnja bajka oživela na Voždovcu! Zasvetlela najlepše okićena kuća u prestonici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track