UŽAS U LEBANU: Žena divljački tukla i šutirala psa, društvene mreže proključale
Foto: Printswcreen Facebook

maltretiranje

UŽAS U LEBANU: Žena divljački tukla i šutirala psa, društvene mreže proključale

Srbija -

LEBANE - Žena iz Lebana, koja prutom šiba, a nogama šutira bespomoćnog psa na ulici, izazvala je žustre reakcije udruženja za zaštitu životinja i ljubitelja životinja, koji se na društvenim mrežama zgražavaju nad besomučnim nasiljem, ali i ne biraju reči uvrede na račun ove Lebančanke.

foto: Printswcreen Facebook

Snimak žene i najvernijeg čovekovog prijatelja emitovao je Pokret „Levijatan“ – STOP nasilju nad životinjama, uz pretnju da će nasilnica završiti u zatvoru, navodi Jugmedia.rs

“Pas je dobro fizički, ali je mnogo traumatiziran i nepoverljiv što je razumljivo svakome ko je pogledao snimak. Ono što je najvažnije, kuca Jovana je spašena i zbrinuta. U toku dana očekujemo da će biti u Beogradu i potrudićemo se da joj pružimo svu neophodnu negu kao našem štićeniku“, kažu za Jugmediu u Lavijatanu.

foto: Printswcreen Facebook

Ali neće se, dodaju, sve završiti na ovome.

„Identitet osobe koji se onako ponaša prema psu nam je poznat, ali nismo u mogućnosti da Vam ga otkrijemo dok traje istraga. Mi ćemo pokrenuti krivični postupak i koristićemo sve pravne resurse koji su nam na raspolaganju dok gore pomenuta osoba ne bude sankcionisana kako je već naloženo zakonom. Zbog ovakvih ljudi moramo da se osvestimo u kakvom društvu živimo. Kao i uvek, apelujemo na sve da shvatite da su psi plemenite životinje nad kojima niko nema prava da se iživljava”, s ogorčenjem naglašavaju u ovom brižnom udruženju.

(Kurir.rs/Jugmedia.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI : Zašto Priština usporava istragu o ubistu Olivera Ivanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track