VRANJE STUDENTIMA DAJE PO 20.000 DINARA: Objavljena rang lista, novac za 30 najboljih!
Foto: Tatjana Stamenković

VRANJE STUDENTIMA DAJE PO 20.000 DINARA: Objavljena rang lista, novac za 30 najboljih!

Srbija -

Na svom zvaničnom sajtu, Grad Vranje objavio je rang listu najuspešnijih studenata sa teritorije Vranja, koji su konkurisali za nagrade koje dodeljuje lokalna samouprava. Podneto je ukupno 46 prijava, a pregledom dokumentacije je utvrđeno da 24 studenta ispunjava propisane uslove.

U toku studiranja njihova prosečna ocena nije manja od 9,25.

foto: Tatjana Stamenković

Studenti koji konkurišu od ostalih uslova moraju ispuniti da su redovni studenti visokoškolske ustanove čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, da su redovni studenti od 3-6 godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija, ili studenti master studija, da su prvi put upisali odgovarajuću godinu studija, da nisu obnovili nijednu godinu, i da imaju prebivalište na teritoriji grada Vranja.

Među prijavljenim studentima njih 16 ne ispunjavaju previđene kriterijume. Pet prijava je sa nepotpunom dokumentacijom i jedna je neblagovremeno podneta.

foto: Tatjana Stamenković

Prigovor u pisanoj formi na ovaj predlog rang liste može se uložiti Gradskom veću, u roku od osam dana od dana objavljivanja na zvaničnom sajtu Grada Vranja.

foto: Tatjana Stamenković

Na sednici Gradskog veća, Grad Vranje svojevremeno je doneo odluku da sa po 20.000 dinara nagradi 30 najboljih studenata.

T. S. - Foto: Tatjana Stamenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track