JEDNA NEPLAĆENA KAZNA BOJANU JE ŽIVOT PRETVORILA U PAKAO: Ide na robiju, moraće da rasproda sve što ima i da ostavi NEPOKRETNU MAJKU!
Foto: Printscreen

sa njim zatvaraju i poslednju kuću u selu

JEDNA NEPLAĆENA KAZNA BOJANU JE ŽIVOT PRETVORILA U PAKAO: Ide na robiju, moraće da rasproda sve što ima i da ostavi NEPOKRETNU MAJKU!

Srbija -

KURŠUMLIJA - Da bi prehranio stoku i održao jedino domaćinstvo u selu 27-ogodišnji Bojan Radovanović iz Novog sela kod Kuršumlije, koristio je neregistrovanu prikolicu. Zbog ovog prekršaja sada mora na 40 dana u zatvor.

Saobraćajna policija je tri puta na seoskom putu u planini zaustavljala Bojana Radovanovića jer je vozio seno za stoku neregistrovanom prikolicom. Prvi put je platio kaznu, a za druge dve mu je stigla kazna zatvora do 40 dana jer je vozio pod zabranom.

"Bio sam prinuđen da hranim svoju stoku iako su mi oduzeli vozačku dozvolu, nisam imao drugog izbora, jedino da pustim krave", kaže Bojan Radovanović iz Novog Sela za TV O2.

foto: Printscreen

Bojan i njegova nepokretna majka jedini su stanovnici Novog Sela. Uzgajajući krave i svinje, podigao je farmu za primer, a sada je prinuđen da sve proda zbog zatvora. Kako nema ko da vodi računa o imanju, morao je da proda 70 svinja, a sada prodaje i 25 krava.

"Imao sam oko 70 svinja i sve sam rasprodao. Sad još ovo stoke da rasprodam i da idem u zatvor",priča on.

Dodaje da mu je sada najveća briga stara i nepokretna majka.

"Stoku ću nekako i da prodam, ali ne znam šta ću sa majkom, jedino da je u dom smestim", pita se Bojan.

foto: Printscreen

Zbog čitave situacije u kojoj se našao njegovi rođaci i komšije iz susednog sela su ogorčeni.

"To je nepravda, za tu jednu prikolicu. Nije otišao ni da popije, ni da se drogira, ni da ubije", kaže njegova sestra Jasmina Mihajlović.

"Sad je prinuđen da tih 25 krava proda zbog 40 dana zatvora, dok drugi koji rade i veće prekršaje budu oslobođeni", dodaje brat Ivan Stevanović.

Kako navode meštani, zbog neregistrovane prikolice kojom je vukao seno kako bi prehranio stoku, ovo selo nadomak Kuršumlije ostaće bez poslednjeg domaćinstva.

(Kurir.rs/O2/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: KO JE UHAPŠEN U AKCIJI RAZBIJANJA ELITNE PROSTITUCIJE: Studentkinje, makroi i još...?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track