BEDNO: Taksista u Valjevu opelješio migrante
Foto: Reuters

Gde će ti duša, čoveče

BEDNO: Taksista u Valjevu opelješio migrante

Srbija -
Tri muškarca i jednu ženu prevario je taksista valjevskog „Gradskog taksija 014“, koji im je umesto ugovorenih 1.500 dinara vožnju do Centra za azilante naplatio tri puta više

VALJEVO - Migrante iz Sirije vožnja od 30 kilometara od Valjeva do Bogovađe koštala je 5.500 dinara, čak više nego od Valjeva do beogradskog aerodroma!Tri muškarca i jednu ženu prevario je taksista valjevskog „Gradskog taksija 014“, koji im je umesto ugovorenih 1.500 dinara vožnju do Centra za azilante naplatio tri puta više. Nakon što je ekipa Kurira otkrila ovaj krajnje ogavni potez taksiste, on je odmah suspendovan, a 4.000 dinara će biti vraćeno ljudima iz Sirije.

- On će sedam dana biti udaljen s posla, a moguće je da će biti dodatno sankcionisan. To je nedopustivo, taksisti moraju da poštuju važeći cenovnik i da rade po taksimetru za sve vožnje koje su ugovorene telefonom preko našeg kol-centra. Cenovnik je jedinstven za sve - ističe Marko Damnjanović, predsednik taksi udruženja, i dodaje da je ovo prva prijava koju su dobili od migranata.(S. S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track