BUJANOVAC: Albanac prvi put na mestu komandira Policijske stanice
Foto: Fonet MUP

Zaposlen od 2002. godine

BUJANOVAC: Albanac prvi put na mestu komandira Policijske stanice

Srbija -
BUJANOVAC - Za komandira Policijske stanice u Bujanovcu u okviru reorganizacije policije u Srbiji po prvi put imenovan je Albanac, dok će na mestu komandira Policijske stanice u Preševu biti Srbin.

Za komandira Policijske stanice u Bujanovcu imenovan je Ekrem Krasnići koji je u toj policijskoj stanici zaposlen od 2002. godine.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković rekao je da je za novog komandira Policijske stanice u Preševu u narednom mandatu imenovan Goran Savić.Krasnići je karijeru započeo u multietničkoj policiji u Bujanovcu, a radio je i u saobraćajnoj policiji. Pre imenovanja na mesto komandira Policijske stanice u Bujanovcu nalazio se i na mestu šefa saobraćajne policije u Policijskoj stanici Bujanovac.

Albanski mediji u Bujanovcu ocenili su da je imenovanje Albanca na mestu komandira policijske stanice u tom gradu istorijski čin, kao i da je to rezultat procesa integracije Srbije u Evropsku uniju. Novim komandirima policijskih stanica u Bujanovcu i Preševu mandat je počeo 1. januara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track