ČISTKA U PROKUPAČKOM SPS: Preletači na proveri!
Foto: Printscreen SPS Org

Puno je onih koji imaju dvojno članstvo, a to tako ne može

ČISTKA U PROKUPAČKOM SPS: Preletači na proveri!

Srbija -

PROKUPLJE - Prokupački SPS odlučio je da proveri svoje članove i isključi sve one koji su u prethodnom periodu prešli u druge stranke, a nisu uzeli ispisnice. U ovoj stranci pozivaju i ostale partije da učine isto! Na ovaj nesvakidašnji korak odlučili su se nakon poslednjih izbora i iz želje da znaju sa kojom snagom raspolažu.

- Puno je onih koji imaju dvojno članstvo, a to tako ne može. Zato smo odlučili da preko mesnih odbora i telefonskih poziva proverimo sve koji su na našim spiskovima i vidimo ko je u stvari član. Sve one koji su u međuvremenu prišli nekoj drugoj stranci, ili rade za nju, biće isključeni- kaže sekretar OO SPS u Prokuplju Darko Žarić.

On dodaje da su socijalisti u Prokuplju poslednji put ažurirali spiskove devedesetih godina i da je vreme da se opet uradi revizija.

- Pozivamo i ostale partije da urade isto i da na kraju svi izađemo sa stvarnim brojem članova, a ne da nam se pojavljuju iste osobe i da kada sabiramo članove, ispada da bukvalno pola grada ima članske knjižice- naglasio je Žarić.

Verovato je ovaj korak isrovociran činjenicom da kada su predavane liste za kandidate na poslednjim lokalnim izborima, došlo je do preklapanja članova, te su naknadno morali da se sakupljaju novi potpisi. (B. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track