DS OSTAO BEZ ODBORNIKA U VLADIČINOM HANU: Svih 6 demokrata prešlo u SNS
Foto: Marina Lopičić

Posle izbora 24. aprila

DS OSTAO BEZ ODBORNIKA U VLADIČINOM HANU: Svih 6 demokrata prešlo u SNS

Srbija -

VLADIČIN HAN - Svih šest odbornika sa liste Demokratske stranke u Vladičinom Hanu postali su deo odborničke grupe Srpske napredne stranke, saopštio je danas opštinski odbor naprednjaka, ocenjujući da je to dokaz i podrška uspešnoj politici koju vodi SNS.

Na lokalnim izborima 24. maja, lista SNS u Vladičinom Hanu je osvojila 18 odborničkih mandata od ukupno 37 mesta u lokalnoj skupštini.

"Svih šest odbornika sa liste (DS) su zvanično postali članovi SNS, čime nedvosmisleno pokazuju čvrstu veru u politiku koju SNS sprovodi na lokalnom i republičkom nivou", ističe se u saopštenju.

Opštinski odbor SNS u Vladičinom Hanu smatra da je doneta ispravna odluka koja je u najboljem interesu opštine i njenih građana u cilju nastavka započetih poslova i obezbedjivanja stabilnosti i bolje perspektive za opštinu Vladičin Han.

"Ubedljiva pobeda SNS na lokalnim izborima u Vladičinom Hanu je istorijski rezultat, koji je dokaz ozbiljnosti i odgovornosti građana opštine Vladičin Han", zaključuje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track