GOCA TRŽAN, DEJAN CUKIĆ I DEL ARNO BEND OBELEŽILI DRUGO VEČE DANA PIVA U ZRENJANINU
Foto: Danipiva.rs

STARS

GOCA TRŽAN, DEJAN CUKIĆ I DEL ARNO BEND OBELEŽILI DRUGO VEČE DANA PIVA U ZRENJANINU

Srbija -

Drugi dan manifestacije 31. Dani piva u Zrenjaninu protekao je u sjajnoj atmosferi i raznovrsnim programima na čak 16 lokacija u gradu na Begeju.

Za sjajan početak programa u Aviv Parku pobrinula se pevačica Goca Tržan, koja je svojim hitovima oduševila prisutne posetioce, među kojima je bilo najviše dece i tinejdžera. Istovremeno, na Žitnom trgu počelo je tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva, na koje se prijavila i jedna devojka, koja je odmah postala favorit publike. Žiri je bio pravedan i strog, ne dozvolivši takmičarima da proliju nijednu kap iz krigli.Binom je suvereno zagospodario Dejan Cukić sa svojim Spori ritam bendom, koji je još jednom dokazao zašto ga smatraju jednim od najharizmatičnijih frontmena naše scene. Energijom dvadesetogodišnjaka, Dejan je nizao numere ’’Letnje kiše’’, ’’Ja bih da pevam’’, ’’A šta da radim’’, ’’Kao ti’’, motivišući publiku da mu se pridruži u pevanju i igranju, ne dozvoljavajući joj da predahne tokom dva sata svirke.

Nakon Cukića, brojne fanove je nastavio da zabavlja Del Arno Bend, koji ove godine proslavlja 30 godina postojanja. Melodičan rege, kojeg sjajno izvodi dvanaestočlani bend, zatalasao je zrenjaninsku publiku koja je oduševljeno tražila bis.U četvrtak 25.08. koncertom Zrenjaninske filharmonije počinje program na velikoj bini Trga Slobode, na kojoj će se za vikend pojaviti najveće zvezde ovogodišnje manifestacije – Zdravko Ćolić, Saša Kovačević i Crvena Jabuka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track