POSLE HIT SEMAFORA U KRALJEVU: Lift! Ograda! Ovo su NAJBIZARNIJA svečana otvaranja u Srbiji!
Foto: Twi

Ovako nešto moguće je samo kod nas

POSLE HIT SEMAFORA U KRALJEVU: Lift! Ograda! Ovo su NAJBIZARNIJA svečana otvaranja u Srbiji!

Srbija -

Predrag Terzić, prvi čovek Kraljeva, pustio u rad „električnu signalizaciju“, što je izazvalo lavinu komentara. Poduhvat duhovito „podržala“i lokalna opozicija

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić otvorio je ni manje ni više nego - semafor. Ovaj montipajtonovski prizor izazvao je juče lavinu komentara kako Kraljevčana, tako i korisnika društvenih mreža, koji su čak i pokrenuli haštag #TerzićaSemafor.

SRPSKI MONTI PAJTON: Gradonačelnik Kraljeva otvorio SEMAFOR!

Terzić je, zajedno s predsednikom Skupštine grada Nenadom Markovićem, svečano u rad pustio semafor koji se nalazi u Karađorđevoj ulici, tačnije na raskrsnici kod Glavčićevog mosta.

Čitav događaj su ispratile i brojne medijske ekipe, jer je ovaj poduhvat lokalne vlasti prethodnih dana uredno najavljen iz Gradske uprave. Takođe, nesvakidašnji potez gradonačelnika Kraljeva pratili su i aktivisti opozicionog Lokalnog fronta, koji su na „svečanost“ došli s produžnim kablom „ako ne daj bože zatreba“, a nakon puštanja u rad aplaudirali su otvorenom semaforu. Oni su istakli da je semafor bio neophodan, ali da je sramota svečano ga otvoriti.

S druge strane, upitan da li je bila potrebna ovakva vrsta svečanosti, Terzić odgovara potvrdno. Kako objašnjava za Kurir, postavljanje semaforske signalizacije na pomenutoj raskrsnici pomoći će da se smanje velike gužve, ali i saobraćajne nesreće, što je bio slučaj do sada.- Drago mi je što su građani Kraljeva zadovoljni građani iz udruženja Lokalni front, jer su prepoznali da gradska vlast radi isključivo u njihovom interesu - zaključio je Terzić.Šef gradske skupštine Nenad Marković naveo je da je investicija koštala 5,3 miliona dinara.

Aleksandar VulinPUSTIO LIFT U RADMinistar za rad u Apatinu je 2015. pompezno presekao crvenu vrpcu i svečano pustio u rad novi lift u Domu za stare i penzionere, a svečano je dodelio i 12 bebi-alarma roditeljima dece sa oštećenim sluhom.

Miloš Vučević s generalima OBNOVIO KAPIJUGradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, s vojnom delegacijom sastavljenom od generala, majora i kapetana, svečano je u oktobru otvorio obnovljenu ogradu oko Oficirskog doma u ovom gradu.

B. Karović - D. Tomić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track