INCIDENT U ELITNOM KRAGUJEVAČKOM HOTELU: Nasrnuo na recepcionara, on ga ubo sečivom za papir!
Foto: Bogdan Vranješević

INCIDENT U ELITNOM KRAGUJEVAČKOM HOTELU: Nasrnuo na recepcionara, on ga ubo sečivom za papir!

Srbija -

KRAGUJEVAC - U elitnom hotelu „Zelengora“, u najužem centru Kragujevca, dogodio se incident kada je recepcioner hotela potencijalnog gosta ubo u nogu sečivom za sečenje papira i naneo mu lakšu telesnu povredu! Nesvakidašnji događaj zbio se u noći između srede i četvrtka.

- Oko 3.30 sati, u hotel su ušli mlađi muškarac i devojka, koji su bili u alkoholisanom stanju, i zatražili su da iznajme sobu. Pošto kod sebe nisu imali lična dokumenta, recepcioner hotela nije želeo da im izda sobu. Oni su, međutim, insistirali i došlo je do verbalnog sukoba. Mladić, potencijalni gost, nasrnuo je na recepcionera, koji je sa pulta recepcije uzeo britvu - sečivo za sečenje papira i mladića ubo u nadkolenicu. Ceo događaj zabeležile su i sigurnosne kamere u hotelu, kaže za Kurir izvor iz istrage.

Po nalogu tužioca obavljen je uviđaj. Policija je privela recepcionera na informativni razgovor i protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje lakše telesne povrede, a protiv gosta sa kojim se sukobio podneta je prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Milenko Marjanović, vlasnik i generalni menadžer Hotelsko-turističkog društva „Šumarice“, u čijem je sastavu hotel „Zelengora“, kaže za Kurir da je recepcioner postupio instiktivno u samoodbrani, jer je bio prinuđen da brani i sebe i imovinu hotela od pijanog siledžije.

- Ni taj mladić, ni njegova prijateljica nisu bili gosti hotela, već su sa ulice upali u hotel i ponašali se bahato i nasilnički. Kada im je naš radnik, koji je izuzetan profesionalac i jedan od najboljih recepcionera, rekao da po propisu ne može da im izda sobu ako ne prilože lična dokumenta, taj momak je počeo da viče na njega, da ga vređa nazivajući ga „Ćoro“ jer nosi naočare, a zatim ga je pljunuo u naočare i krenuo prema recepcioneru da se sa njim fizički obračuna. Recepcioner je u tom trenutku bio sam i morao je da se brani, kaže Marjanović.

Nezvanično saznajemo da je mladić, koga je recepcioner ubo sečivom za papir, u krvi imao 1,4 promila alkohola, a da je njegova prijateljica, koja je takođe bila alkoholisana, posle incidenta odvezena u bolnicu na ispiranje želuca

(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track