KRAGUJEVAC: Povređeni maturant čačanske Medicinske stabilno
Foto: Fonet

Sa slavlja u bolničku postelju

KRAGUJEVAC: Povređeni maturant čačanske Medicinske stabilno

Srbija -

ČAČAK - Maturant čačanske Medicinske škole koji je u petak zadobio teške povrede glave, prebačen je jutros na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra Kragujevac i u stabilnom je stanju, rečeno je Glasu Zapadne Srbije u toj ustanovi.

Portparolka čačanske bolnice Biljana Kočović, rekla je za GZS da je drugi povređeni maturant te škole, koji je inače iz Aranđelovca, jutros pušten na kućno lečenje.

SA SLAVLJA U BOLNICU: Maturanti Medicinske u Čačku pali sa automobila u pokretu

Kočović je ranije danas izjavila da je jedan mladić zbog teških povreda glave prebačen za Kragujevac, dok je drugi, koji je zadobio manje povreda, zadržan u Čačku.

Dvojica maturanata Medicinske škole, povređena su u petak po podne pošto su pali sa gepeka automobila, koji je bio u pokretu. Grupa maturanata, u pratnji trubača, uputila se od Medicinske škole ka centru grada, kako bi proslavili završetak školovanja.

Do nesreće je došlo u ulici Devet Jugovića, kada su mladići, koji su prvo bili na prozoru jednog automobila, izašli iz njega i seli na gepek, a potom lupali vozaču da ubrza. Vozač je ubrzao, a dvojica mladića su pala na asfalt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track