LSV: Bezbednost Subotičana je ugrožena
Foto: Nebojša Mandić

Osuda brutalnog napada na još jednog građanina

LSV: Bezbednost Subotičana je ugrožena

Srbija -
SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Subotici danas je osudio brutalan napad na još jednog građanina Subotice koji se dogodio tokom vikenda i upozorio da je bezbednost građana ozbiljno narušena.

U saopštenju LSV-a navedeno je da to nije prvi slučaj koji je u poslednje vreme zabeležen u Subotici i zbog kojeg je bitno narušen osećaj bezbednosti i da očekuju da počinioci budu brzo pronadjeni i privedeni pravdi.

"Nadležni državni organi i čelnici lokalne samouprave već danas moraju da Subotičanima odgovore na pitanje zašto je naš grad, decenijama poznat kao mirna i bezbedna sredina, sada grad u kojem je zabeležen niz brutalnih incidenata", navedeno je u saopštenju LSV-a.

LSV je ocenio da je to još jedan dokaz da je za bolju bezbednost i za efikasniji rad policije potrebna bolja organizacija i da bi formiranje Policijskog sekretarijata za Vojvodinu to omogućilo.

"U vreme dok je postojala vojvođanska policija, Subotica je bila jedan od najbezbednijih gradova u bivšoj Jugoslaviji", podsetio je subotički odbor LSV-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track